مواد لازم و آموزش کتلت لاهیجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت لاهیجان
کتلت لاهیجان یکی از انواع خوراکهای خوشمزه و معروف است که از غذاهای سنتی شهر لاهیجان به شمار میرود. برای یادگیری نحوه تهیه این کتلت خوشمزه و مراحل درست کردن آن، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان بربری | ¼ نان بربری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
سبوس | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر دارچین و پودر آویشن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت لاهیجان
مرحله اول
برای درست کردن کتلت لاهیجان، اول از همه سیب زمینی را بشویید و در یک قابلمه کوچک بگذارید. سپس قابلمه را پر از آب کنید به طوری که آب روی سیب زمینی را بپوشاند و بعد آن را روی حرارت زیاد بگذارید.
مرحله دوم
حالا باید بگذارید سیب زمینی در آب جوش بماند تا خوب بپزد و نرم شود. همچنین نان بربری را در یک ظرف مناسب قرار دهید و به آن آب اضافه کنید تا خیس بخورد.
مرحله سوم
وقتی سیب زمینی پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و پوستش را جدا کنید. سپس سیب زمینی را در یک کاسه رنده کنید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به کاسه اضافه کنید. حالا کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و پودر آویشن به کاسه اضافه کنید. تخم مرغها را هم بیفزایید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۱ ساعت در یخچال بماند تا طعمها به هم خوب ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، سبوس را در یک ظرف مناسب بریزید و مایه کتلت را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ششم
از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کنید و با دست به فرم دلخواه درآورید. سپس آن را در سبوس بزنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
مرحله هفتم
وقتی روغن داغ شد، کتلتها را به آرامی در تابه بگذارید و دو طرف آنها را کاملاً سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کتلتها را از تابه خارج کرده و روی دستمال روغنگیری بگذارید.
مرحله هشتم
پس از اینکه روغن اضافی کتلتها خارج شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید. در نهایت، کتلتهای لاهیجان را با نان تازه، گوجهفرنگی، زیتون پروده و پیاز جعفری سرو کنید. نوش جان!