مواد لازم و آموزش کتلت لوبیا سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت لوبیا سبز
کتلت لوبیا سبز یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت لوبیا سبز، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، پاپریکا و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت لوبیا سبز
مرحله اول
در ابتدا لوبیا سبز و سیب زمینی را به خوبی میشوییم و سپس لوبیا سبز را به قطعاتی کوچک به اندازه یک سانتیمتر برش میزنیم. بعد از آن، لوبیا سبز و سیب زمینی را در یک قابلمه میریزیم.
مرحله دوم
حالا یک لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. اجازه میدهیم که سیب زمینی و لوبیا سبز به طور کامل بپزند و آب داخل قابلمه تمام شود.
مرحله سوم
بعد از پخته شدن سیب زمینی و لوبیا سبز، پوست سیب زمینی را جدا کرده و آن را داخل یک کاسه میریزیم. حالا سیب زمینی را با استفاده از گوشتکوب یا پشت قاشق نرم میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، لوبیا سبز را به سیب زمینی له شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس کاسه را کنار میگذاریم تا مواد خنک شوند. همچنین پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را میگیریم.
مرحله پنجم
اکنون که مواد خنک شدهاند، پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، تخممرغ، آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به کاسه اضافه میکنیم و خوب مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، دستانمان را مرطوب کرده و مقدار مناسبی از مایه کتلت را به اندازه یک نارنگی برمیداریم و آن را شکل میدهیم.
مرحله هفتم
حالا با کف دست آن را کمی فشار میدهیم تا نازکتر شود. سپس کتلت را در روغن داغ میاندازیم و میگذاریم سرخ شود. وقتی یک سمت آن سرخ شد، آن را برمیگردانیم.
مرحله هشتم
به همین ترتیب تمام مایه کتلت را سرخ میکنیم. وقتی که همه کتلتها خوب سرخ شدند، روغن اضافی آنها را با دستمال حولهای میگیریم و سپس همراه با نان و سرویسهایی که دوست داریم ارائه میدهیم.