مواد لازم و آموزش کتلت لوبیا قرمز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت لوبیا قرمز
کتلت یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که معمولاً به صورت کوکو تهیه میشود. در اینجا ما به شما طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز را آموزش میدهیم. این کتلت فقط با سبزیجات تهیه میشود و نیازی به تخم مرغ یا گوشت ندارد. به جای تخم مرغ، از دانههای چیا استفاده میشود. بنابراین اگر با روغن کمی سرخ شود، گزینهای سالم و رژیمی خواهد بود. این غذا همچنین برای vegetarians (گیاهخواران) مناسب است. ترکیب لوبیا قرمز یا سیاه با سیب زمینی نه تنها طعم خوبی دارد بلکه سرشار از پروتئین است و برای سلامتی مفید است. این غذا را میتوان با نان و سالادهای مختلف سرو کرد. جهت مشاهده دستور پخت کامل کتلت لوبیا قرمز به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا قرمز | ۱۳۰ گرم |
سیب زمینی خام متوسط | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سبزی (گشنیز و جعفری) | مقداری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
دانه چیا | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۴ قاشق غذا خوری |
آموزش کتلت لوبیا قرمز
مرحله اول
برای درست کردن کتلت خوشمزه با لوبیا قرمز، ابتدا لوبیاها را شسته و یک شب در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آنها را در یک قابلمه با کمی آب بپزید. وقتی لوبیاها خوب پخته شد، آنها را آبکش کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، سیبزمینیها را شسته، پوست میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم. لوبیا و سیبزمینی را داخل غذاساز میریزیم. به آن نمک و ادویه اضافه کرده و با غذا ساز آنها را له میکنیم.
مرحله سوم
حالا دانه چیا را آسیاب کنید و به ازای هر قاشق دانه چیا، سه قاشق آب به آن بیفزایید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. این ترکیب را به مواد اضافه کنید. پیازها را هم شسته، پوست بگیرید و رنده کنید. آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را نیز رنده کرده و آب آنها را بگیرید و به مواد اضافه کنید. پودر سوخاری را هم بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس ترکیب را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کمی روغن در آن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دستان خود به شکل کتلت درآورید.
مرحله ششم
حالا به آرامی کتلتها را درون روغن قرار دهید تا سرخ شوند. وقتی یک سمت کتلت خوب سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ کنید و سپس آنها را در ظرف سرو بچینید. میتوانید آنها را با گوجهفرنگی، خیارشور و انواع سالاد تزیین کنید.