مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت مرغ آبغوره ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت مرغ آبغوره ای

کتلت یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است. کتلت مرغ آبغوره ای با استفاده از سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا به صورت خورشتی با آب غوره و رب گوجه و غوره تهیه می گردد. می توانید این خورشت خوشمزه را همراه با برنج یا نان سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله کتلت مرغ آبغوره ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره نصف پیمانه
غوره ۱ پیمانه
زعفران دم کرده مقداری
سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده به دلخواه
هویج ۲ عدد

آموزش کتلت مرغ آبغوره ای

مرحله اول

برای درست کردن کتلت مرغ خوشمزه با طعم آبغوره، در ابتدا پیاز را شسته و پوست آن را می گیریم و سپس به صورت چهار قاچ برش می زنیم. بعد از آن پیاز را به همراه سینه مرغ در چرخ گوشت یا غذاساز می ریزیم و خوب چرخ می کنیم.

مرحله دوم

مواد چرخ شده را در یک کاسه می ریزیم و به آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر به مقدار دلخواه اضافه می کنیم. سپس آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی ورز می دهیم تا تمام مواد با هم ترکیب و یکنواخت شوند.

“““html

شود.

مرحله سوم

در این مرحله، به مدت ۱ ساعت مخلوط را در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. بعد از آن، با دست مواد را به شکل کتلت درمی‌آوریم و در تابه‌ای با کمی روغن سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف کتلت‌ها برشته و پخته شد، به آرامی آن‌ها را برمی‌گردانیم.

مرحله چهارم

حالا نوبت سرخ کردن طرف دیگر کتلت‌هاست. بعد از اینکه تمامی کتلت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه رب گوجه را می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس کتلت‌ها را به تابه برمی‌گردانیم و در آخر ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا باید کمی نمک به رب گوجه‌فرنگی اضافه کنیم و بگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. هویج‌ها را شسته و خرد می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌نماییم. سپس مقداری آبغوره اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله، غوره و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم که خورش با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد. وقتی که خورش روغن انداخت، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به دلخواه با سیب‌زمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا