مواد لازم و آموزش کتلت مرغ آبغوره ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت مرغ آبغوره ای
کتلت یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است. کتلت مرغ آبغوره ای با استفاده از سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا به صورت خورشتی با آب غوره و رب گوجه و غوره تهیه می گردد. می توانید این خورشت خوشمزه را همراه با برنج یا نان سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله کتلت مرغ آبغوره ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر و زردچوبه | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
آبغوره | نصف پیمانه |
غوره | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | مقداری |
سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده | به دلخواه |
هویج | ۲ عدد |
آموزش کتلت مرغ آبغوره ای
مرحله اول
برای درست کردن کتلت مرغ خوشمزه با طعم آبغوره، در ابتدا پیاز را شسته و پوست آن را می گیریم و سپس به صورت چهار قاچ برش می زنیم. بعد از آن پیاز را به همراه سینه مرغ در چرخ گوشت یا غذاساز می ریزیم و خوب چرخ می کنیم.
مرحله دوم
مواد چرخ شده را در یک کاسه می ریزیم و به آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر به مقدار دلخواه اضافه می کنیم. سپس آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی ورز می دهیم تا تمام مواد با هم ترکیب و یکنواخت شوند.
“““html
شود.
مرحله سوم
در این مرحله، به مدت ۱ ساعت مخلوط را در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از آن، با دست مواد را به شکل کتلت درمیآوریم و در تابهای با کمی روغن سرخ میکنیم. وقتی یک طرف کتلتها برشته و پخته شد، به آرامی آنها را برمیگردانیم.
مرحله چهارم
حالا نوبت سرخ کردن طرف دیگر کتلتهاست. بعد از اینکه تمامی کتلتها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و در همان تابه رب گوجه را میریزیم و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. سپس کتلتها را به تابه برمیگردانیم و در آخر ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا باید کمی نمک به رب گوجهفرنگی اضافه کنیم و بگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. هویجها را شسته و خرد میکنیم و به مخلوط اضافه مینماییم. سپس مقداری آبغوره اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا بپزد.
مرحله ششم
در این مرحله، غوره و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اجازه میدهیم که خورش با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد. وقتی که خورش روغن انداخت، آن را از روی حرارت برمیداریم و به دلخواه با سیبزمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده سرو میکنیم.