مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت مرغ بدون سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت مرغ بدون سیب زمینی

کتلت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. معمولاً در تهیه کتلت مرغ از سیب‌زمینی استفاده می‌شود و به همین دلیل ممکن است برخی افراد طعم این نوع کتلت را نپسندند. در این آموزش، ما یک کتلت مرغ ساده تهیه می‌کنیم که در آن از سیب‌زمینی استفاده نمی‌شود، و به همین دلیل طعم اصلی کتلت، طعم مرغ خواهد بود. همچنین می‌توانیم از سبزیجات مختلف مانند قارچ و فلفل دلمه‌ای استفاده کنیم. در این دستور، هویج هم به کار می‌رود که باعث می‌شود طعم کتلت بسیار خوشمزه باشد. برای یادگیری این دستور آشپزی، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
ران و سینه بدون استخوان مرغ 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای 1 عدد
جعفری 1 دست کوچک
برنج پخته 5 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر کاری و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت مرغ بدون سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ بدون سیب‌زمینی، ابتدا گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز خرد می‌کنیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس مرغ خرد شده را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای، هویج و پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی آنها، به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می‌کنیم. سپس جعفری را هم به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا برنج پخته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری، فلفل قرمز و زعفران دم کرده را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه کتلت استراحت کند و طعم ادویه‌ها به گوشت مرغ نفوذ کند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله پنجم

در این مرحله،…

“““html

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن ریخته تا گرم شود. کمی صبر می‌کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت برمی‌داریم و با دست آن را شکل می‌دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه کتلت را با دست به صورت گرد یا بیضی شکل دادیم، کمی آن را تخت می‌کنیم و درون روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شود. بعد از ۳ تا ۵ دقیقه که یک سمت کتلت‌ها طلایی شد، آنها را برمی‌گردانیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه کتلت‌ها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس کتلت‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا