مواد لازم و آموزش کتلت مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت مرغ
کتلت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که میشود آن را به روشهای مختلف درست کرد. این غذا بین ایرانیها بسیار محبوب است و کمتر کسی را میتوان یافت که به آن علاقه نداشته باشد. اگر شما نمیخواهید از گوشت قرمز استفاده کنید، میتوانید به راحتی کتلت را با گوشت مرغ درست کنید. کتلت مرغ مزایایی دارد؛ از جمله این که قیمت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز است و همچنین سالمتر میباشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله روش تهیه کتلت مرغ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
کره | ۲۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای روش دوم | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آموزش کتلت مرغ
مرحله اول
روش اول : برای درست کردن کتلت مرغ خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را پوست میکنیم و میشوییم. سپس آنها را ریز رنده میکنیم یا در مخلوطکن میریزیم و خوب میکس میکنیم. آب آنها را کاملاً میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله، تکههای مرغ (بهتر است ترکیبی از ران و سینه باشد تا چربی آن کتلت را خوشمزهتر کند) را دو بار چرخ میکنیم یا در غذاساز میریزیم تا مواد چسبناک شود. سپس آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم.
آموزش کتلت مرغ
در این مرحله، مخلوط پیاز و سیر را به گوشت مرغ اضافه میکنیم. از هر رنگ فلفل دلمهای ۱/۳ را روی تخته آشپزخانه ریز خرد میکنیم که تقریباً برابر با ۲ قاشق غذاخوری میشود و سپس به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک به مخلوط اضافه میکنیم و مخلوط را خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
“““html
مخلوط را روی مایه میریزیم و با دست به خوبی مواد را ترکیب میکنیم و ورز میدهیم تا تمام مواد یکدست شوند. سپس درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
روش دوم : در این روش از سیب زمینی و تخم مرغ در کتلت استفاده میکنیم. ابتدا سیبزمینیها را پوست میگیریم، میشوییم و ریز رنده میکنیم. سپس آب آنها را خوب میگیریم و به مایه مرغ اضافه میکنیم.
آموزش کتلت مرغ
حالا تخممرغ را در یک پیاله میشکنیم و اگر سالم بود با چنگال هم میزنیم و آن را به مایه اضافه میکنیم. سپس خوب مواد را ورز میدهیم تا مواد منسجم و یکدست شوند و روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله هفتم
سپس کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه کتلت استراحت کند. بعد از آن، یک تابه را روی حرارت کم میگذاریم تا داغ شود و کره و کمی روغن به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا گرم شود.
مرحله هشتم
حالا کاسه مایه کتلت را از یخچال بیرون میآوریم و کتلتها را به هر شکلی که دوست داریم با دست حالت میدهیم و سپس در روغن داغ قرار میدهیم. میتوانید از انواع قالبها هم استفاده کنید.
آموزش کتلت مرغ
وقتی یک طرف کتلتها به طور کامل سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. میتوانید زمانی که کتلتها را در تابه قرار میدهید، کمی زعفران روی آنها اسپری کنید تا خوش رنگ و خوشمزهتر شوند.
مرحله دهم
کتلتهای مرغ را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس آنها را در ظرف دلخواه قرار میدهیم و با خیارشور، گوجهفرنگی، زیتون و… تزئین میکنیم. نوش جان!
نکات آموزش کتلت مرغ
آموزش کتلت مرغ سوخاری
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ به صورت سوخاری، علاوه بر مواد ذکر شده، به یک لیوان آرد سفید، یک لیوان پودر سوخاری و ۲ عدد تخم مرغ نیاز داریم. ابتدا آرد سفید و پودر سوخاری را در دو کاسه جداگانه کنار هم قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغها را میشکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم و سپس با چنگال آنها را مخلوط میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. اگر خواستید میتوانید مقداری ادویه دلخواه به پودر سوخاری اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا کتلتها را بعد از اینکه با دست شکل دادیم، در آرد سفید زده و بعد در تخممرغ همزده میزنیم و در نهایت در پودر سوخاری غلطانده و داخل روغن داغ میاندازیم تا کاملاً سرخ شوند.
مرحله چهارم
نکته دیگر در مورد سرخ کردن کتلت مرغ سوخاری این است که باید مقدار زیادی روغن در تابه بریزیم تا کتلتها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. بعد از سرخ کردن هم با دستمال حولهای روغن اضافی کتلتها را میگیریم.