مواد لازم و آموزش کتلت مرغ تکه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت مرغ تکه ای
کتلت مرغ تکه ای یکی از دستورهای خوشمزه برای تهیه کتلت است که با تکه های گوشت مرغ درست می شود و طعمی لذت بخش دارد. در این کتلت میتوانیم به دلخواه خود از سبزیجات مختلفی مثل قارچ و فلفل دلمهای استفاده کنیم. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت مرغ تکه ای ادامه متن را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ فنجان |
جعفری تازه | ۱ دسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت مرغ تکه ای
مرحله اول
برای درست کردن کتلت مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را خوب میشوییم و سپس آن را به تکههای کوچک خرد میکنیم. تکههای مرغ باید به اندازههای کوچک مانند مکعبهای قند برش داده شوند تا راحتتر سرخ شوند و داخلش خوب پخته شود.
مرحله دوم
حالا تکههای مرغ را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس تخممرغها را در یک کاسه جدا میشکنیم و بعد سس مایونز را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ترکیب کاملاً یکنواختی به دست آید.
مرحله سوم
در این مرحله، کمکم آرد را به کاسه اضافه میکنیم و در حین افزودن آرد، مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. وقتی آرد به خوبی با مواد مخلوط شد، جعفری تازه را به صورت ریز خرد میکنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید همه مواد را خوب هم بزنیم تا ترکیب یکدستی به دست آید. سپس مخلوط تخممرغ را به کاسه مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و یکدست شوند.
مرحله پنجم
یک تابه بزرگ را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم. وقتی روغن خوب داغ شد، با قاشق مقدار کمی از مایه کتلت را برمیداریم و در روغن میریزیم و با پشت قاشق روی آن را کمی صاف میکنیم.
مرحله ششم
وقتی یک طرف کتلتها سرخ شدند، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. به همین ترتیب همه کتلتها را سرخ میکنیم. در نهایت کتلتها را در ظرف میچینیم و به همراه نان سرو میکنیم.