مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت مرغ شیرازی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت مرغ شیرازی

کتلت مرغ شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش‌ها و مواد مختلفی درست می‌شود. این کتلت شباهت زیادی به کتلت مرغ معمولی دارد، اما تفاوتش در استفاده از آرد و برخی سبزیجات معطر است. می‌توانیم در تهیه این کتلت از سیب‌زمینی هم استفاده کنیم، اما در دستور اصلی آن، سیب‌زمینی وجود ندارد. ما پیشنهاد می‌دهیم که برای بهتر شدن مایه کتلت، از آرد بیشتر استفاده کنید و سیب‌زمینی نگذارید؛ چون این کار می‌تواند طعم کتلت را تغییر دهد. برای یادگیری بیشتر در مورد این دستور آشپزی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 1 عدد کامل
آرد سفید ½ پیمانه
آب ½ پیمانه
جعفری 1 دسته کوچک
پیاز 2 عدد کوچک
شوید 1 دسته کوچک
گشنیز 1 دسته کوچک
کره 20 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت کتلت مرغ شیرازی

مرحله اول

برای درست‌کردن کتلت مرغ خوشمزه به روش شیرازی، ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی آب، یک عدد پیاز، و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا مرغ خوب پخته شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را در دستگا ه غذا ساز می‌ریزیم و خوب پوره می‌کنیم. اگر غذاساز نداریم، می‌توانیم از رنده استفاده کنیم و مرغ را ریز رنده کنیم.

مرحله سوم
“`

مرحله سوم

برای ادامه کار، پیاز باقی‌مانده را با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس با فشار دست، آب اضافی پیاز را می‌گیریم و آن را به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، شوید، گشنیز و جعفری را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به کاسه می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آب و کره را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا کره کاملاً ذوب شود. بعد از آن، آرد و ادویه‌های دلخواه را اضافه می‌کنیم و خمیر را چند دقیقه روی حرارت می‌پزیم تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله پنجم

وقتی خمیر کاملاً خنک شد، آن را به همراه تخم‌مرغ‌ها و مقداری پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه و نمک به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

باید مواد کتلت را به خوبی با هم ترکیب کنیم تا یکدست شوند. وقتی مایه کتلت آماده شد، یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. حالا منتظر می‌مانیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله هفتم

حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت برمی‌داریم و با دست آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می‌دهیم. سپس به آرامی کتلت‌ها را در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شوند و بعد آنها را برعکس می‌کنیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه سرخ کردن کتلت‌ها تمام شد، آنها را روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در پایان، کتلت‌ها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه گوجه‌فرنگی، خیارشور و نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا