مواد لازم و آموزش کتلت مرغ مغزدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت مرغ مغزدار
کتلت یک نوع غذاست که از ترکیب کوکو و کباب تابهای درست میشود. در کتلت مرغ مغزدار، از گوشت مرغ چرخشده یا لهشده استفاده میشود که درون آن زرشک و نعنع خشک قرار دارد. این کتلتهای خوشمزه نیازی به تخممرغ و آرد ندارند، زیرا خود مرغ به اندازه کافی چسبنده است و وا نمیرود. همچنین بافت این کتلت نرم و سبک است و میتوان آن را با انواع برنج یا نان سرو کرد. اگر میخواهید با آموزش کامل و مرحله به مرحله کتلت مرغ مغزدار آشنا شوید، ادامه مطلب را دنبال کنید!
مواد لازم کتلت مرغ مغزدار | |
مرغ | ۱ ران و یک سوم سینه |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر سیر | به مقدار لازم |
زرشک و نعناع خشک | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
آموزش کتلت مرغ مغزدار
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه و ویژه، ابتدا مرغها را به تکههای کوچک برش میدهیم و بدون استخوان میکنیم. سپس آنها را در غذاساز میریزیم. پیاز را شسته و پوست میگیریم و به مرغ اضافه میکنیم.
مرحله دوم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم میکس میکنیم تا مرغها خوب له شوند. سپس زعفران را اضافه کرده و به خوبی با هم ورز میدهیم. از مخلوط، به اندازه یک گردوی بزرگ برمیداریم و در دست شکل میدهیم.
مرحله سوم
مواد مرغی کمی چسبنده هستند، بنابراین برای راحتی کار یک کاسه آب سرد آماده میکنیم و دستهایمان را با آن خیس میکنیم تا مواد به دست نچسبد. سپس وسط آن را با زرشک و نعناع خشک پر میکنیم و مانند کتلت در دست شکل میدهیم.
مرحله چهارم
یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. سپس کتلتها را در آن سرخ میکنیم. وقتی یک طرف سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ کرده و در یک ظرف مناسب میچینیم و با برنج یا نان سرو میکنیم.