مواد لازم و آموزش کتلت مرغ و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت مرغ و هویج
کتلت مرغ و هویج یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت مرغ و هویج، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
کره یا روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برگ جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
جو پرک | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش کتلت مرغ و هویج
مرحله اول
برای درست کردن کتلت مرغ و هویج، اول فیله مرغ را به شکل کوچک خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس جعفری را شسته و در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آن برود.
مرحله دوم
حالا هویج را میشوییم و پوست آن را میکنیم. بعد با رنده درشت آن را رنده میکنیم. جعفری را روی تخته قرار داده و به شکل ریز خرد میکنیم و به فیله مرغ اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، جو پرک را در دستگاه خردکن میریزیم و پودر میکنیم. بعد پیاز را پوست کنده و پس از شستن، به صورت ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن مایع یا کره به تابه میزنیم و سپس پیاز را اضافه میکنیم تا سبک و شفاف شود. بعد هویج رنده شده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت میدهیم تا هویج نرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، مخلوط پیاز و هویج را به فیله مرغ اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به مواد کتلت اضافه کرده و همه چیز را خوب میزنیم تا مخلوط خوبی به دست آید.
مرحله ششم
حالا پودر سوخاری را به مواد کتلت اضافه کرده و دوباره همه چیز را خوب ورز میدهیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
“““html
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس مقداری روغن مایع درون آن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن کمی گرم شود.
مرحله هفتم
حالا مقداری از مواد کتلت را برمیداریم و به شکل دلخواه فرم میدهیم. سپس آن را در جو پرک پودر شده میغلتانیم تا سطح کتلت به خوبی پوشانده شود. سپس کتلت مرغ و هویج را در تابه میگذاریم و اجازه میدهیم کاملاً سرخ شود.
مرحله هشتم
زمانی که یک سمت کتلت کاملاً سرخ شد، آن را برمیگردانیم. سپس صبر میکنیم تا سمت دیگر نیز خوب سرخ شود. بعد از آن، کتلتها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله نهم
در پایان، کتلت مرغ و هویج را در ظرف دلخواهمان میگذاریم. سپس از گوجهفرنگی گیلاسی، جعفری و فلفل سبز برای تزیین اطراف کتلتها استفاده میکنیم. در نهایت، کتلت مرغ و هویج را با نان تازه و سس مورد علاقهتان سرو کنید و لذت ببرید.