مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت مرغ و گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت مرغ و گوشت

کتلت مرغ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت مرغ و گوشت، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کتلت مرغ و گوشت

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ و گوشت، ابتدا سینه مرغ و دنبه گوسفندی را چرخ می‌کنیم. سپس آنها را همراه با گوشت چرخ‌کرده در یک کاسه می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازها را با رنده متوسط رنده می‌کنیم و آب اضافی آنها را می‌گیریم. سپس سیب‌زمینی را هم به همین صورت رنده کرده و آبش را می‌گیریم و به کاسه مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ و آرد نخودچی را به کاسه اضافه می‌کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می‌کنیم. بعد با دست مواد را به مدت ۷ دقیقه ورز می‌دهیم تا خوب مخلوط و چسبناک شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

یک ساعت بعد، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. باید بگذاریم روغن خوب داغ شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از مواد برمی‌داریم، آن را گرد می‌کنیم و با کف دست کمی فشار می‌دهیم. سپس آن را در روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود. هر سمت کتلت را باید حدود ۵ دقیقه سرخ کنیم.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن یک سمت کتلت، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. به همین ترتیب تمام مواد کتلت را سرخ می‌کنیم و پس از آماده شدن، آنها را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم و می‌توانیم با مخلفات مدنظر نوش جان کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا