مواد لازم و آموزش کتلت مرغ و گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت مرغ و گوشت
کتلت مرغ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت مرغ و گوشت، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت مرغ و گوشت
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ و گوشت، ابتدا سینه مرغ و دنبه گوسفندی را چرخ میکنیم. سپس آنها را همراه با گوشت چرخکرده در یک کاسه میریزیم و کمی هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را با رنده متوسط رنده میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. سپس سیبزمینی را هم به همین صورت رنده کرده و آبش را میگیریم و به کاسه مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا تخممرغ و آرد نخودچی را به کاسه اضافه میکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه میکنیم. بعد با دست مواد را به مدت ۷ دقیقه ورز میدهیم تا خوب مخلوط و چسبناک شود. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
یک ساعت بعد، کاسه را از یخچال خارج میکنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. باید بگذاریم روغن خوب داغ شود.
مرحله پنجم
حالا به اندازه یک گردو از مواد برمیداریم، آن را گرد میکنیم و با کف دست کمی فشار میدهیم. سپس آن را در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شود. هر سمت کتلت را باید حدود ۵ دقیقه سرخ کنیم.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن یک سمت کتلت، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. به همین ترتیب تمام مواد کتلت را سرخ میکنیم و پس از آماده شدن، آنها را در ظرف دلخواه سرو میکنیم و میتوانیم با مخلفات مدنظر نوش جان کنیم.