مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت پیاز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت پیاز

کتلت یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که از گوشت چرخ کرده و سبزیجات درست می‌شود. برای تهیه کتلت، بعد از مخلوط کردن مواد و سبزیجات، آن‌ها را سرخ می‌کنند و معمولاً با گوجه‌فرنگی، خیار شور و نان سرو می‌شود. کتلت پیاز یک نوع خاص از این کتلت‌ها است که با استفاده از گوشت چرخ کرده، سبزیجات، حبوبات و پیاز تهیه می‌شود. پیاز نه تنها طعمی خاص به کتلت می‌دهد بلکه خاصیت ضدعفونی و ویتامین C زیادی دارد که به تقویت ایمنی بدن کمک می‌کند. این کتلت خوشمزه را به راحتی می‌توان درست کرد و سرو کرد. برای دیدن مراحل کامل و مرحله به مرحله آموزش کتلت پیاز، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کتلت پیاز
نخود پخته ۱۰۰ گرم
پودر مغز گردو ۳ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
زعفران پودر شده ۱ قاشق چای خوری
جعفری ساطوری شده ۳۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل سفید یک سوم قاشق چای خوری
پیاز خام رنده شده ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

آموزش کتلت پیاز

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و خاص پیاز، در ابتدا نخود را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید و اگر امکانش هست چند بار آب آن را عوض کنید. بعد از این که نخودها نرم شد، آن‌ها را نگه دارید تا بپزند و بعد آبکش کنید.

مرحله دوم

نخودهای پخته را درون یک دستگاه غذا ساز بریزید. سپس گردو و جعفری را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا پوره شوند. حالا این مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد گوشت چرخ کرده، زعفران، دارچین، زنجبیل، نمک و فلفل سفید را هم به آن اضافه کنید. در نهایت، تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، پیازها را خوب بشویید و پوست بگیرید و بعد آن‌ها را رنده کنید. سپس پیاز رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید. حالا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و با مقداری روغن داغ کنید.

مرحله چهارم

حالا که روغن داغ شده، مخلوط کتلت را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید و درون تابه سرخ کنید. وقتی یک طرف سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب بپزد و سرخ شود. سپس کتلت‌ها را در یک ظرف مناسب سرو کنید و آن‌ها را با گوجه تازه، هویج پخته شده و جعفری تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا