مواد لازم و آموزش کتلت کباب تابه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت کباب تابه ای
کتلت کباب تابه ای یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که میتوان آن را به دو روش تهیه کرد. در این آموزش، ما کتلت کباب تابه ای با سس مخصوص را به شما آموزش میدهیم تا طعم آن دلچسبتر شود. این غذا به کباب دیگی شباهت دارد که از غذاهای سنتی و قدیمی ایران به حساب میآید. دلیل نامگذاری این کتلت به نام “کتلت کباب تابه ای” این است که مایه آن مانند مایه کباب تابه تهیه میشود. به شما پیشنهاد میکنیم این کتلت خوشمزه را با سس گوجه فرنگی درست کنید. برای یادگیری بیشتر با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
پودر نان خشک | 1 یا 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت کباب تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن کتلت کباب تابه ای، ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم و سپس آب اضافی آنها را با دست میگیریم. پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخکرده در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پودر سیر را به همراه مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم و خوب با دست مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس به تدریج پودر نان خشک را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
ما ادامه میدهیم پودر نان خشک را اضافه کرده و مخلوط را ورز میزنیم تا مایه کتلت کاملاً به هم بچسبد. وقتی مایه آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت، مایه کتلت را از یخچال درآورده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم. مقداری روغن در تابه میریزیم و منتظر میمانیم تا روغن داغ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، مقداری از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم و با دست آن را به شکل گرد یا بیضی در میآوریم. سپس آن را در روغن داغ میاندازیم و همینطور ادامه میدهیم تا تمامی کتلتها آماده شوند.
مرحله ششم
وقتی یک سمت کتلتها به خوبی سرخ شد، آنها را برمیگردانیم و اجازه میدهیم سمت دیگر نیز سرخ شود. پس از اینکه کتلتها کاملاً سرخ شدند، آنها را خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم.
“““html
پس از اینکه کتلتها آماده شدند، آنها را از تابه خارج کرده و در یک بشقاب قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا یک قابلمه یا تابه عمیق روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه میزنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله هشتم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را با رنده ریز میزنیم و به تابه اضافه میکنیم. سپس خوب تفت میدهیم تا روغن بیندازند. بعد از آن، نصف فنجان آب جوش به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه میزنیم.
مرحله نهم
بعد از اینکه سس به جوش آمد، حرارت زیر تابه را کم میکنیم و کتلتها را درون سس قرار میدهیم. حالا اجازه میدهیم که سس کمی غلیظ شود، سپس کتلتها را به همراه سس در ظرف مورد نظرمان سرو میکنیم و میتوانیم این غذا را با برنج یا نان میل کنیم.