مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت گل کلم

کتلت گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب فصل پاییز است که با استفاده از گل کلم تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل طرز تهیه این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۱ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد گندم ½ پیمانه
آرد سوخاری ½ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و پودر سیر به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کتلت گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کتلت گل کلم، ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خوب می‌شوییم. سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به آن دو لیوان آب و کمی نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی اجاق قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم گل کلم کاملاً پخته و نرم شود. پس از پخت، گل کلم‌ها را از قابلمه خارج کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم و با گوشتکوب له می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و پس از گرفتن آب اضافی آن، به کاسه گل کلم اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه گل کلم کاملاً خنک شد، دو عدد تخم‌مرغ، آرد و آرد سوخاری را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سبزی معطر خشک را مقداری له کرده و به همراه تخم گشنیز، پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل به مخلوط اضافه می‌کنیم. حالا مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. بعد از گرم شدن روغن، به اندازه یک نارنگی از مخلوط کتلت را به شکل گرد در می‌آوریم و در تابه قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

مخلوط کتلت را در روغن سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه یک طرف کتلت سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود و رنگ آن طلایی شود.

مرحله هفتم

همین طور تمام مواد کتلت را سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن، روغن اضافی کتلت‌ها را با دستمال کاغذی می‌گیریم و سپس آن‌ها را در ظرف سرو می‌چینیم و به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا