مواد لازم و آموزش کتلت گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت گل کلم
کتلت گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب فصل پاییز است که با استفاده از گل کلم تهیه میشود. برای یادگیری کامل طرز تهیه این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد کوچک |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آرد گندم | ½ پیمانه |
آرد سوخاری | ½ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سبزی خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز و پودر سیر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت گل کلم
مرحله اول
برای تهیه کتلت گل کلم، ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خوب میشوییم. سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و به آن دو لیوان آب و کمی نمک اضافه میکنیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی اجاق قرار میدهیم و اجازه میدهیم گل کلم کاملاً پخته و نرم شود. پس از پخت، گل کلمها را از قابلمه خارج کرده و داخل یک کاسه میریزیم و با گوشتکوب له میکنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و پس از گرفتن آب اضافی آن، به کاسه گل کلم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گل کلم کاملاً خنک شد، دو عدد تخممرغ، آرد و آرد سوخاری را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سبزی معطر خشک را مقداری له کرده و به همراه تخم گشنیز، پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل به مخلوط اضافه میکنیم. حالا مواد را خوب با هم ترکیب میکنیم تا همه چیز یکدست شود.
مرحله پنجم
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم. بعد از گرم شدن روغن، به اندازه یک نارنگی از مخلوط کتلت را به شکل گرد در میآوریم و در تابه قرار میدهیم.
مرحله ششم
مخلوط کتلت را در روغن سرخ میکنیم. بعد از اینکه یک طرف کتلت سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود و رنگ آن طلایی شود.
مرحله هفتم
همین طور تمام مواد کتلت را سرخ میکنیم. پس از سرخ شدن، روغن اضافی کتلتها را با دستمال کاغذی میگیریم و سپس آنها را در ظرف سرو میچینیم و به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو میکنیم.