مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت گوشت ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت گوشت ایتالیایی

کتلت گوشت ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب جهانی است که از نظر شکل و ظاهر شبیه به کتلت ایرانی‌هاست. این غذای خوشمزه معمولاً با نان تست و سس خاصی سرو می‌شود که باعث می‌شود طعم کتلت ایتالیایی بسیار بهتر شود. اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید، می‌توانید از همین دستور برای درست کردن کتلت با گوشت مرغ یا بلدرچین استفاده کنید. اگر غذاهایی مثل کتلت و شامی کباب را دوست دارید، حتماً این دستور را امتحان کنید، زیرا مطمئناً زینت بخش سفره شما خواهد شد. برای یادگیری بیشتر در مورد این آموزش آشپزی ایتالیایی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
آرد سوخاری ½ لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل سبز 4 عدد
روغن و زردچوبه به مقدار کافی
مواد لازم سس کتلت
آب گوشت 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری
نان تست 8 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کتلت ایتالیایی

مرحله اول

برای درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی خوشمزه، ابتدا باید پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کنیم. بعد از رنده کردن، با فشار دست آب اضافی آن‌ها را می‌گیریم. سپس پیاز و سیر رنده شده را همراه با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد سوخاری را به همراه مقداری

“““html

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه می کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس با دست، مواد را حدود ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا خوب مخلوط و منسجم شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می کنیم. وقتی روغن خوب داغ شد، به اندازه یک گردو از مایه کتلت برمی داریم و با دست آن را به شکل گرد و مسطح در می آوریم.

مرحله چهارم

حالا کتلت‌ها را در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم به خوبی سرخ شود. به همین ترتیب، تمام کتلت‌ها را سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس کتلت‌ها، ابتدا آب گوشت را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم داغ شود. اگر آب گوشت نداشتیم، می‌توانیم یک عصاره گوشت را با یک لیوان آب داغ مخلوط کنیم و به تابه اضافه کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا رب گوجه‌فرنگی کاملاً در آب گوشت حل شود و آب گوشت کمی غلیظ‌تر شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه حدود یک سوم آب جوش بخار شد، نان‌های تست را به آب گوشت می‌زنیم تا کاملاً خیس شوند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن اضافه می‌کنیم تا داغ شود.

مرحله هشتم

حالا نان‌های تست خیس‌خورد را درون تابه قرار می‌دهیم و هر دو سمت آنها را خوب سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه نان‌ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله، گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف می‌کنیم و به همراه فلفل‌های سبز در تابه سرخ می‌کنیم. در پایان، کتلت‌ها را همراه با نان تست، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای سرخ شده و باقی‌مانده آب گوشت سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کتلت گوشت ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا