مواد لازم و آموزش کتلت گوشت کریپسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت گوشت کریپسی
کتلت گوشت کریپسی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است. در این دستورالعمل از تخممرغ استفاده نمیشود. برای یادگیری نحوه تهیه کامل و مرحلهبهمرحله کتلت گوشت کریپسی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سیبزمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پاپریکا و سماق | به مقدار کافی |
آویشن و زردچوبه | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کتلت گوشت کریپسی
مرحله اول
برای درست کردن کتلت گوشت خشک و کریپسی، اول سیبزمینیها و پیاز را پوست میگیریم. سپس آنها را رنده میکنیم. بعد از رنده کردن، این مواد را با دست فشار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوم
در مرحله بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه سیبزمینی و پیاز رنده شده در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه و سماق به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد تا حالت چسبناک و کشدار پیدا کنند. باید حدود ۱۰ دقیقه مایه کتلت را ورز دهیم تا خوب قوام بگیرد. بعد از اینکه مایه آماده شد، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، کاسه را در یخچال برای ۱ تا چند ساعت قرار میدهیم تا طعم ادویهها با دیگر مواد خوب مخلوط شود. پس از این زمان، کاسه را از یخچال خارج میکنیم و یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم.
مرحله پنجم
اکنون مقداری روغن به تابه اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا روغن داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت برمیداریم و آن را به شکل گرد مثل کوکو درمیآوریم و کمی تخت میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کتلتها را در روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم یک سمت آنها خوب سرخ شود. بعد از اینکه یک سمت کتلتها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
این کار را برای همه کتلتها ادامه میدهیم و سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در پایان، کتلتها را در یک ظرف میچینیم و با نان یا برنج به دلخواه سرو میکنیم.