مواد لازم

مواد لازم و آموزش کته گشنیز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کته گشنیز

کته یک نوع پخت برنج است که در آن برنج به وسیله‌ی آب خودش پخته می‌شود و آب را جذب می‌کند. در این روش، خواص برنج از بین نمی‌رود و زمان پخت آن نیز کوتاه‌تر است. کته گشنیز نوعی برنج مخلوط است که در آن برنج با گشنیز تازه آماده می‌شود. برای تهیه‌ی این غذا، از کوفته قلقلی با مرغ استفاده می‌شود. این غذای خوشمزه و سالم را می‌توان برای تنوع در سفره‌ی غذا یا در مهمانی‌ها درست کرد و سرو نمود. برای مشاهده‌ی آموزش کامل و مرحله به مرحله کته گشنیز، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.

مواد لازم کته گشنیز
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه
گشنیز خرد شده ۵۰۰ گرم

آموزش کته گشنیز

مرحله اول

برای تهیه‌ی کته‌ی خوشمزه با گشنیز، ابتدا برنج را با کمی آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ می‌کنیم. بعد به این مخلوط نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و آرد سوخاری اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حدود نیم ساعت این مخلوط را در یخچال می‌گذاریم تا خوب مزه‌دار شود. سپس آن را به شکل کوفته‌های کوچک در می‌آوریم. یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس کوفته‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

مرحله سوم

در حین سرخ شدن کوفته‌ها، مقداری زعفران دم‌کرده به آن اضافه می‌کنیم. برنج را در یک قابلمه می‌ریزیم و با ۵ پیمانه آب روی حرارت ملایم می‌گذاریم. گشنیزها را شسته و خرد می‌کنیم و به آب برنج اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کمی نمک و روغن به برنج اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن جمع شود. وقتی که آب برنج تقریباً تمام شد، کوفته‌ها را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا برنج و کوفته‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می‌بندیم تا آب به طور کامل بخار شود. سپس حرارت را کم کرده و یک دم‌کنی روی قابلمه قرار می‌دهیم تا برنج دم بکشد. بعد از آن، می‌توانیم کته را در ظرف مناسب سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا