مواد لازم

مواد لازم و آموزش کدو حلوایی زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کدو حلوایی زعفرانی

کدو حلوایی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه‌ای است که در فصل‌های پاییز و زمستان تهیه می‌شود و از مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه کدو حلوایی زعفرانی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی ۱ عدد کوچک
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
شیره انگور ۱ فنجان
چوب دارچین ۱ تکه
کره ۲۵ گرم

آموزش کدو حلوایی زعفرانی

مرحله اول

برای درست کردن کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه، ابتدا پوست کدو را می‌گیریم و آن را به تکه‌های کوچک تبدیل می‌کنیم. سپس کره را در یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود.

مرحله دوم

وقتی که کره ذوب شد، تکه‌های کدو حلوایی را به تابه اضافه می‌کنیم و به آرامی تفت می‌دهیم تا یک طرف کدوها سرخ شود. سپس آنها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله سوم

وقتی هر دو طرف کدوها سرخ شدند، زعفران دم کرده و شیره انگور را در یک فنجان آب حل می‌کنیم و سپس آن را به تابه اضافه می‌کنیم. کمی هم می‌زنیم تا مواد به همه تکه‌های کدو برسند.

مرحله چهارم

در این مرحله چوب دارچین را به تابه اضافه می‌کنیم، درب تابه را می‌گذاریم و حرارت را به کمترین درجه کاهش می‌دهیم. حالا باید صبر کنیم تا آب اضافی تابه تبخیر شود و کدوها به خوبی بپزند.

مرحله پنجم

حدود ۳۰ دقیقه برای پخت کدوها زمان نیاز است. وقتی که کدوها پخته شدند و شیره انگور کاراملی شد، می‌توانیم کدوها را در ظرف مورد نظر بگذاریم و دسر را بسته به سلیقه‌مان گرم یا سرد سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا