مواد لازم و آموزش کدو سبز پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کدو سبز پلو
کدو سبز پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً در رژیمهای لاغری قرار میگیرد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم آموزش کدو سبز پلو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
کدو سبز | ۶ عدد |
برنج | ۲ تا ۳ پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
پیاز درشت | ۱ عدد |
روغن | به مقداری کافی |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
سبزی معطر | ۱ پیمانه |
زرشک | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا | به مقدار کافی |
آموزش کدو سبز پلو
مرحله اول
برای درست کردن کدو سبز پلو خوشمزه، اول سبزی معطر (از جمله جعفری، گشنیز، ترخون، مرزه و ریحان) را میشوییم و در آبکش میگذاریم تا آب اضافیاش برود. بعد یک کاسه مناسب برمیداریم.
مرحله دوم
حالا برنج را به کاسه اضافه میکنیم و یک قاشق چایخوری نمک میزنیم. سپس کاسه را تا نیمه پر از آب میکنیم و برنج را برای ۲۰ دقیقه خیس میکنیم. در همین حین کدو سبز را خوب میشوییم.
مرحله سوم
کدو سبز را به صورت حلقهای برش میزنیم. سپس یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. کمی روغن مایع به تابه اضافه میکنیم و ورقههای کدو را داخل آن میچینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله اجازه میدهیم کدو سبز کاملاً سرخ شود. وقتی یک طرف کدو سبز به خوبی سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در این هنگام یک قابلمه مناسب برمیداریم.
“““html
را تا نیمه پر از آب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا قابلمه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، برنجی که خیس کرده ایم را آبکش می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. همچنین یک قاشق چای خوری نمک هم به آن می زنیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم برنج برای ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی پخته شود. وقتی اطراف دانه های برنج نرم شد و وسط آن هنوز کمی سفت بود، برنج را آبکش می کنیم.
مرحله هفتم
حالا در یک قابلمه دیگر مقداری روغن و زعفران دم کرده می ریزیم. سپس یک کدو سبز را تمیز می کنیم و به صورت برش های متوسط و یکنواخت می زنیم و آن را در کف قابلمه برای تهیه ته دیگ قرار می دهیم.
مرحله هشتم
اکنون یک لایه برنج روی کدوها می ریزیم و بعد روی برنج را با کدوهای سرخ شده می پوشانیم. این کار را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود.
مرحله نهم
حالا مقداری زعفران دم کرده روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم. سپس یک شعله پخش کن کوچک روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن گذاشته و منتظر می مانیم.
مرحله دهم
اجازه می دهیم برنج برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه به خوبی دم بکشد. در این حین، سینه مرغ را به صورت نازک برش می زنیم و پیاز را پوست کنده و خلالی خرد می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. بعد از آن پیاز را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و سپس زعفران دم کرده و نمک را به آن می زنیم.
مرحله دوازدهم
وقتی پیاز caramelized شد، آن را از تابه خارج می کنیم. سپس دوباره مقداری روغن به تابه می زنیم و فیله مرغ را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود.
مرحله سیزدهم
حالا سبزیهای معطر را روی تخته گذاشته و ریز خرد می کنیم. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زعفران دم کرده و آب لیمو را به فیلههای مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهاردهم
سبزی معطر را به فیلههای مرغ سرخ شده اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ سبزیها عوض شود. سپس مخلوط مرغ را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله پانزدهم
حالا زرشک را تمیز میکنیم و در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آن بریزد. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه کرده و زرشک را به آن میزنیم.
مرحله شانزدهم
زرشک را برای ۳۰ ثانیه تفت میدهیم و بعد از حرارت بر میداریم، چون زرشک خیلی سریع میسوزد. بعد از ۴۵ دقیقه، کدو سبز پلو را در ظرف سرو میریزیم.
مرحله هفدهم
در پایان، مخلوط فیله مرغ و پیاز کاراملی را روی کدو سبز پلو میریزیم و زرشکهای تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم. این پلوی خوشمزه را با پیاز یا سبزی خوردن میل کنید. نوش جان!