مواد لازم

مواد لازم و آموزش کرات البطاطس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کرات البطاطس

کرات البطاطس یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب عربی است که طرفداران زیادی دارد. اگر می‌خواهید با روش تهیه آن آشنا شوید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه ما باشید.

مواد لازم برای لایه اول
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
ذرت ۴ قاشق غذاخوری
سس سیر به مقدار کافی
فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی
مواد لازم برای لایه دوم
سیب‌ زمینی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
شیر ¼ لیوان

آموزش کرات البطاطس

مرحله


“““html

اول

برای درست کردن کرات البطاطس خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و نگینی خرد می‌کنیم. سپس این تکه‌ها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و مقداری فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، سس سیر، نمک و روغن زیتون به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا سینه مرغ را حدود ۲ تا ۳ دقیقه به خوبی هم می‌زنیم تا طعم‌دهنده‌ها به خوبی به مرغ بزنند. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم سینه مرغ حدود یک ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم و در یک قابلمه آب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم سیب‌زمینی‌ها در آب جوش بپزند تا کاملاً نرم شوند.

مرحله چهارم

زمانی که سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست‌شان را جدا می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کمی فلفل و نمک به آن اضافه می‌کنیم. حالا با استفاده از چنگال، آنها را له می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از تمام شدن زمان استراحت سینه مرغ، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. بعد پیاز خرد شده را به تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود.

مرحله ششم

سپس سینه مرغ را به همراه فلفل سبز خرد شده به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملاً پخته شود. بعد از پخته شدن مرغ، ذرت را هم به تابه می‌ریزیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم، سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله هفتم

حالا برای درست کردن سس، خامه صبحانه، سس مایونز، پنیر خامه‌ای و شیر را در غذاساز می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا سس یکنواخت و یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کرده و مخلوط مرغ را به طور یکنواخت در ظرف می‌ریزیم. سپس از پوره سیب‌زمینی به اندازه یک نارنگی کوچک برمی‌داریم و به صورت توپک در می‌آوریم.

مرحله نهم

توپک‌های سیب‌زمینی را روی مخلوط مرغ در ظرف می‌چینیم و سپس سس آماده شده را به آرامی روی آنها می‌ریزیم. کمی پودر آویشن هم به روی سس می‌پاشیم و ظرف را در وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله دهم

حالا گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس خامه‌ای کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شود. در نهایت ظرف را از فر خارج کرده و در ظرف سرو می‌ریزیم. می‌توانیم آن را با سس دلخواه سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کرات البطاطس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا