مواد لازم

مواد لازم و آموزش کرامبل سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کرامبل سیب زمینی

کرامبل سیب زمینی یک نوع غذای خوشمزه و راحت از ایتالیا است که می‌توان آن را به عنوان یک وعده کامل و شیک سرو کرد. این غذا همچنین مناسب مهمانی‌هاست و می‌توانید آن را در سایزهای کوچک و تک‌نفره درست کنید. کرامبل سیب زمینی شبیه پیتزای سیب زمینی است و از ترکیب سیب زمینی، مرغ و پنیر پیتزا درست می‌شود. تهیه آن آسان است و به خاطر طعم پنیری‌اش، بچه‌ها به این غذا خیلی علاقه‌مند هستند. اگر می‌خواهید دستور تهیه دقیق و گام به گام آن را بدانید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کرامبل سیب زمینی
فیله مرغ کوچک ۱ عدد
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
سیب زمینی ۴ عدد یا ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۸۰ گرم
کره ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ الی ۲ حبه
آرد سفید ۸۰ گرم
پودر پنیر پارمزان ۱ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری به مقدار لازم
رزماری (دلخواه) چند پر
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا به میزان لازم

آموزش کرامبل سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کرامبل خوشمزه با سیب زمینی، ابتدا مواد داخلی را آماده می‌کنیم. فیله مرغ را به قطعات کوچک برش می‌زنیم. سپس یک تابه را با مقدار کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه تابه داغ شد، تکه‌های مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت کم می‌پزیم تا رنگ‌شان تغییر کند و آب بیندازند. در این مرحله کمی نمک هم به آن اضافه می‌کنیم. سپس وقتی آب مرغ به طور کامل تبخیر شد، مرغ‌ها را از تابه خارج می‌کنیم.

آموزش کرامبل سیب زمینی

سپس سیر له شده یا حریره سیر را داخل تابه می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد مجدداً تکه‌های مرغ را به تابه برمی‌گردانیم و ادویه‌های دلخواه را اضافه می‌کنیم. می‌توانیم از پاپریکا و آویشن و کمی فلفل سفید برای طعم دادن استفاده کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مرغ‌ها را کاملاً تفت می‌دهیم تا سرخ شوند و طعم‌دار شوند.

“““html

بعد از یک فنجان آب مرغ، آن را به مواد اضافه می‌کنیم. اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید یک سوم از عصاره مرغ را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم

اگر از عصاره مرغ استفاده می‌شود، اول نمک کمتری به مواد اضافه کنید تا خیلی شور نشود. در تابه را می‌گذاریم تا مرغ خوب بپزد و آبش به طور کامل تبخیر شود. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و داخل ظرفی می‌ریزیم تا کاملاً خنک شود.

آموزش کرامبل سیب زمینی

پنیر پیتزا را رنده کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. مواد داخلی این غذا کاملاً بستگی به سلیقه شما دارد، بنابراین می‌توانید مقدار کمی قارچ پخته، فلفل دلمه‌ای یا ذرت هم به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

می‌توانید به جای مرغ از سوسیس یا گوشت بوقلمون یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید. سپس مواد میانی را کنار می‌گذاریم. در این مرحله، خمیر غذا را آماده می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را شسته و با کمی آب داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بپزند.

مرحله هشتم

وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند و کمی خنک شدند، آنها را پوست می‌کَنیم و با رنده درشت رنده می‌کنیم. حتماً باید از رنده درشت استفاده کنید و مخلوط نکنید، زیرا مخلوط کردن باعث سفت شدن بافت خمیر بعد از پخت می‌شود.

مرحله نهم

حالا تخم‌مرغ را به سیب‌زمینی‌های رنده شده و خنک اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس نمک، فلفل سیاه یا ادویه‌های دلخواه دیگر را اضافه می‌کنیم. می‌توانید از زردچوبه، آویشن یا زیره هم استفاده کنید.

مرحله دهم

آرد را در ظرف الک می‌کنیم و با دست به خوبی مواد را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. برای این غذا می‌توانید از قالب کمربندی یا قالب تارت استفاده کنید. سایز قالب این دستور ۲۲ سانتی‌متر است.

مواد لازم و آموزش کرامبل سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

داخل قالب را با روغن جدا کننده یا روغن جامد و یا کره نرم شده خوب چرب می‌کنیم. سپس کف و دیواره‌های قالب را با پودر سوخاری یا پودر نان باگت خشک، آرد می‌پوشانیم. همچنین می‌توانید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوازدهم

دو سوم از خمیر را داخل قالب می‌گذاریم و با دست باز می‌کنیم. برای اینکه خمیر به دست نچسبد و راحت‌تر پهن شود، کمی دست را مرطوب می‌کنیم و با انگشتان خمیر را داخل قالب پخش می‌کنیم.

مرحله سیزدهم

سپس کمی از خمیر را روی دیواره‌ها بالا می‌آوریم. توجه داشته باشید که ارتفاع دیواره‌ها به سلیقه شما بستگی دارد و می‌تواند بلند یا کوتاه باشد. سعی کنید ضخامت خمیر در همه جا یکسان باشد.

مرحله چهاردهم

برای اینکه خمیر خوب بپزد، باید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد. خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن می‌کنیم. ضخامت زیاد باعث می‌شود خمیر خوب سرخ نشود و حالتی خمیری پیدا کند، در حالی که ضخامت کم باعث می‌شود خمیر خشک شود.

مرحله پانزدهم

حالا قسمت داخلی قالب را با مواد میانی کاملاً پر می‌کنیم و سپس یک سوم از خمیر باقی‌مانده را برمی‌داریم و با یک دست تکه‌های کوچک از خمیر را جدا کرده و به صورت تکه‌های ریز روی مواد میانی می‌ریزیم.

مرحله شانزدهم

اگر خمیر به دست چسبید، دست را کمی مرطوب می‌کنیم. سپس سطح مواد میانی را با تکه‌های خمیر به خوبی پوشش می‌دهیم تا یکدست پر شود. یک قاشق کره را به صورت بن ماری آب کرده یا داخل ماکروویو ذوب می‌کنیم.

مرحله هفدهم

سپس با یک قلمو، از کره روی سطح کرامبل می‌زنیم. بعد کمی پودر سوخاری یا پودر نان باگت خشک شده را روی کرامبل می‌پاشیم و به دلخواه مقداری پودر پنیر پارمزان و رزماری روی آن می‌ریزیم یا می‌توانیم کمی آویشن یا فلفل هم بزنیم.

مرحله هجدهم

در پایان، برای اینکه دیواره‌های کرامبل حالتی هلالی داشته باشد، با یک چاقو به فاصله یک سانت دیواره‌ها را به سمت پایین فشار می‌دهیم. این کار اختیاری است. فر را باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برسانید تا گرم شود.

مرحله نوزدهم

قالب را درون فر در طبقه وسط و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا خمیر کاملاً بپزد و رنگش طلایی شود. اگر فر گازی است، می‌توانید در آخر گریل را روشن کنید تا روی کرامبل سیب‌زمینی هم طلایی و خوش‌رنگ شود.

مرحله بیستم

توجه داشته باشید که زمان گفته شده به نوع فر بستگی دارد و تقریبی است. پس مرتباً کرامبل سیب‌زمینی را چک کنید تا نسوزد. می‌توانید کرامبل سیب‌زمینی را گرم یا نیمه گرم به همراه سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا