مواد لازم و آموزش کراکت پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کراکت پنیری
کراکت پنیری یکی از پیش غذای خوشمزه و جدید است که از مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکت پنیری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۴ تا ۵ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
پیازچه یا جعفری خرد شده | نصف لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
آرد سفید | نصف لیوان |
پودر سوخاری | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آموزش کراکت پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کراکت پنیری خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را بشویید و داخل یک قابلمه قرار دهید. سپس حدود ۳ تا ۴ لیوان آب و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها بپزند.
مرحله دوم
بعد از پختن سیبزمینیها، پوست آنها را بکنید و داخل یک کاسه بریزید و له کنید. حالا پیازچه خرد شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا مقداری از مخلوط را در دست بگیرید و به شکل استوانه درآورید. سپس آن را وسط برشهای پنیر پیتزا قرار دهید و دور آن را بپیچید. میتوانید سیبزمینی را بدون پنیر هم به صورت توپک درست کنید.
مرحله چهارم
یک کاسه بردارید و تخممرغ را داخل آن بشکنید. سپس با چنگال آن را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا سیبزمینیهای استوانهای را در آرد سفید بغلتانید.
مرحله پنجم
سپس آنها را در تخممرغ بزنید و دوباره در پودر سوخاری بغلتانید و در یک ظرف بگذارید تا همهی سیبزمینیها آماده شوند. حالا یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مرحله ششم
در نهایت کراکتها را درون تابه داغ سرخ کنید. میتوانید پنیر را حذف کنید یا به جای آن از سینهی مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید. کراکتها را با سس دلخواه سرو کنید.