آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کراکر بیسکویتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کراکر بیسکویتی

در روزهای نزدیک به نوروز که بوی بهار و شکوفه‌ها فضا را پر کرده است، چه چیزی بهتر از درست کردن شیرینی‌های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی؟ با ما همراه باشید در سایت آموزشی “رضیم” تا طرز تهیه کراکر بیسکویتی را یاد بگیریم. کراکر بیسکویتی شیرینی‌ای نرم و خوش‌طعم است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای کنار چای یا قهوه‌تان باشد. با دستور پختی که در ادامه ارائه می‌دهیم، می‌توانید این شیرینی خوشمزه را درست کرده و در کنار عزیزانتان لحظات شادی را برای استقبال از بهار جشن بگیرید.

برای تهیه کراکر بیسکویتی خوشمزه، ابتدا مقداری شکر را با پودر پسته ترکیب کرده و کنار می‌گذاریم. سپس کره، شکر و وانیل را به هم می‌زنیم، زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و آرد را الک می‌کنیم. خمیری که به دست می‌آید را بین نایلون یا کاغذ روغنی به ضخامت ۵ میلی‌متر باز کرده و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به شکل دلخواه برش داده، سفیده تخم‌مرغ را روی آن می‌زنیم و مخلوط شکر و پودر پسته را روی شیرینی‌ها می‌پاشیم. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم. این شیرینی را می‌توان تا یک ماه نگهداری کرد.

مواد مقدار
پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری
آرد 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 80 گرم
کره 125 گرم

آموزش کراکر بیسکویتی

مرحله 1: آماده‌سازی مخلوط شکر و پودر پسته

در ابتدا برای تهیه لایه روی شیرینی‌ها، یک قاشق غذاخوری شکر را با پودر پسته خوب مخلوط کنید. این ترکیب خوش‌عطر و رنگ، بافت و ظاهری زیبا به شیرینی‌ها می‌دهد. پس از آماده‌سازی، این مخلوط را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی استفاده شود.

مرحله 2: تهیه مخلوط کره و شکر

در این مرحله، کره که به دمای اتاق رسیده را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با استفاده از همزن برقی، مواد را به خوبی هم بزنید تا یک ترکیب لطیف و کرم‌رنگ به دست آید. این کار باعث می‌شود کره و شکر با هم خوب مخلوط شوند و بافت نهایی شیرینی‌ها نرم‌تر شود.

مرحله 3: اضافه کردن زرده تخم‌مرغ

بعد از اینکه مخلوط کره و شکر خوب هم زده شد، زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و فقط زرده را به مخلوط اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا زرده کاملاً با مواد دیگر مخلوط شود. با افزودن زرده تخم‌مرغ، شیرینی‌ها لطیف‌تر و خوش‌عطرتر می‌شوند.

مرحله 4: افزودن آرد به مایه

پس از اینکه زرده تخم‌مرغ به خوبی با مواد دیگر مخلوط شد، آرد را الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد، مخلوط را آرام هم بزنید تا خمیر به هم نچسبد و مطلوب شود.

“““html

آرد را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید. در این مرحله مهم است که خمیر را بیش از حد ورز ندهید تا شیرینی‌ها بافت سبکی داشته باشند و نرم بمانند.

مرحله 5: استراحت خمیر در یخچال

بعد از اینکه خمیر را آماده کردید، آن را بین دو ورق نایلون یا کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه به ضخامت تقریبی 5 میلی‌متر باز کنید. خمیر باز شده را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سپس آن را برش بزنید. این استراحت به خمیر کمک می‌کند که کمی سفت‌تر شود و شکل شیرینی‌ها بهتر شود.

مرحله 6: برش و پخت شیرینی‌ها

پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال بیرون آورده و با استفاده از کاتر به اشکال دلخواه برش بزنید. شیرینی‌های برش داده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید. سپس سطح شیرینی‌ها را با سفیده تخم‌مرغ بپوشانید و مخلوط شکر و پودر پسته را روی آن‌ها بریزید. شیرینی‌ها را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است، به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی شوند.

مرحله 7: خنک کردن و نگهداری شیرینی‌ها

بعد از پخت، بگذارید شیرینی‌ها کمی در سینی خنک شوند سپس آن‌ها را روی توری بگذارید تا کاملاً سرد شوند. این شیرینی‌های خوشمزه و زیبا را می‌توانید در ظرف‌های بسته نگهداری کنید و تا یک ماه از طعم دلپذیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کراکر بیسکویتی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا