مواد لازم و آموزش کراکر شور کنجدی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کراکر شور کنجدی
کراکر شور کنجدی یکی از تنقلات خوشمزه است که طعم آن به کراکرهای موجود در بازار شبیه است، اما با مواد سالمتر تهیه میشود و در فر پخته میشود. این کراکرها برای کودکان بسیار مناسب هستند و میتوان آنها را بهعنوان میان وعده تهیه کرد. همچنین، برای مادران بارداری که دچار تهوع صبحگاهی هستند، خوردن این کراکرها در صبح به کاهش درد معده کمک میکند. این کراکرها را میتوان در ظرف دربسته و در یخچال به مدت یک ماه نگهداری کرد.
مواد لازم کراکر شور کنجدی | |
کره | ۱۲۵ گرم |
روغن | یک چهارم پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ۴ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۳ قاشق غذا خوری |
شکر دانه ریز | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | دو و نیم پیمانه |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
عسل | ۱ قاشق چای خوری |
کنجد | به مقدار لازم |
دستور پخت کراکر شور کنجدی
مرحله اول
برای درست کردن کراکر شور کنجدی اول از همه، کره را از یخچال بیرون میآوریم و نیم ساعت کنار میگذاریم تا نرم شود. بعد یک کاسه برمیداریم و کره، روغن و تخممرغ را در آن میریزیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، شکر، نمک، سرکه و آب را به مواد قبلی اضافه میکنیم و همه را خوب مخلوط میکنیم تا یک ترکیب یکنواخت به دست آید. سپس آرد را الک کرده و به آرامی اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا یک خمیر نرم بگیریم.
مرحله سوم
مقدار آردی که نیاز داریم بین دو و نیم تا سه لیوان است و بسته به نوع آرد ممکن است کمی فرق کند، بنابراین آرد را کم کم اضافه کنید. تا زمانی که خمیر به دست نچسبد، آرد را ادامه میدهیم. پس از تهیه خمیر، آن را در کاسه قرار میدهیم و رویش را میپوشانیم.
مرحله چهارم
خمیر را حدود نیم ساعت به حال خود میگذاریم تا استراحت کند. در این زمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
“““html
تا گرم شود. بعد روی سطح کار کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی سطح کار باز میکنیم و به شکل مستطیل در میآوریم.
مرحله پنجم
یک کاسه کوچک برمیداریم و زرده تخممرغ و عسل را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس قالب مخصوص کراکر را روی آن فشار میدهیم. اگر قالب نداریم، میتوانیم با چاقو خمیر را به مستطیلهای کوچک برش بزنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله ششم
کاغذ روغنی را نیز چرب میکنیم. سپس کراکرها را روی سینی فر میچینیم و روی آنها کنجد میپاشیم. سپس سینی را درون فر که از قبل گرم شده قرار میدهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد و طلایی شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، سینی فر را از فر خارج کرده و حدود ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا از حرارت بیفتد. سپس کراکرها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب میچینیم یا میتوانید آنها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنیم.