مواد لازم و آموزش کراکر شوید خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کراکر شوید
کراکر شوید یک نوع خوراکی خوشمزه و سالم است که برای افراد در رژیم غذایی لاغری بسیار مناسب است. برای یادگیری چگونگی درست کردن کراکر شوید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کراکر شوید | |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شوید خشک | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
آب | ½ پیمانه |
زردچوبه | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش کراکر شوید
مرحله اول
برای درست کردن کراکر شوید، اول از همه در یک کاسه مناسب آرد، نمک، زردچوبه و شوید را بریزید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد به آرامی آب را به مخلوط اضافه کنید و آن را ورز دهید.
مرحله دوم
زمانی که خمیر کمی سفت شد، روغن مایع را به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید. اگر خمیر کمی خشک به نظر میرسد، به آن کم کم آب اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر باید لطیف و نرم باشد. بعد روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا استراحت کند. سپس فر را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه فر گرم شد، سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانید و روی کاغذ کمی آرد بپاشید. حالا خمیر را روی کاغذ قرار دهید و با وردنه آن را نازک کنید.
مرحله پنجم
هرچقدر خمیر را بیشتر و نازکتر کنید، کراکرها تردتر و خوشمزهتر خواهند شد. بعد از اینکه به ضخامت دلخواه رسید، خمیر را برش دهید و با چنگال روی آن سوراخهایی ایجاد کنید.
مرحله ششم
حالا سینی را در فر بگذارید و بلافاصله دمای فر را به ۲۲۰ درجه تغییر دهید. بگذارید کراکرها به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه بپزند تا طلایی شوند. پس از این زمان سینی را از فر خارج نکنید.
مرحله هفتم
در پایان اجازه دهید کراکرها به مدت ۳۰ دقیقه در فر خاموش بمانند تا کاملا ترد شوند. بعد از آن، کراکرها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس میتوانید آنها را در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!