مواد لازم و آموزش کره سیب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه کره سیب
کره سیب نوعی کره خانگی است که در واقع از هیچ کرهای درست نمیشود. به دلیل ظاهری شبیه به کره، به آن این نام را دادهاند. کره سیب شبیه به مارمالاد است و از کرههای مغزهایی مثل بادام زمینی یا پسته الهام گرفته، زیرا بافت نرم و کرهای دارد. این کره بدون شکر و مواد افزودنی است و میتواند به تنهایی با مقداری گردو روی نان سبوسدار یک صبحانه سالم و رژیمی باشد. میتوانید از کره سیب به عنوان میانوعده نیز استفاده کنید. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه کره سیب، با ما در سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کره سیب | |
سیب درختی | ۴ عدد |
شیره انگور | ۴ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی و نمک | نوک قاشق چایخوری (در صورت تمایل) |
طرز تهیه کره سیب
مرحله اول
برای تهیه این کره خوشمزه و سالم، ابتدا سیبها را پوست کرده و هستههای آنها را جدا کنید. سپس، سیبها را به شکل دلخواه برش زده و در یک تابه قرار دهید. شیره انگور، دارچین، نمک و جوز هندی را به سیبها اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، درب تابه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. توجه داشته باشید که سیبها در این مدت آب خواهند انداخت. پس از اینکه سیبها آب انداختند، اجازه دهید که آب آنها به طور کامل تبخیر شود.
مرحله سوم
پس از پخت، سیبها کاملاً کاراملی شده و آب اضافی آنها تبخیر میشود. سپس با استفاده از گوشتکوب برقی یا مخلوطکن، سیبها را به صورت پوره درآورید. وقتی پوره آماده شد و خنک شد، آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.