مواد لازم و آموزش کره محلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کره محلی
کره محلی یکی از لبنیات معروف و محبوب در ایران است که از ماست، سر شیر یا دوغ تهیه میشود. برای یادگیری چطور کره خوشمزهای درست کنیم، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کره خانگی | |
ماست محلی پرچرب | ۱ کیلوگرم |
ماست کم چرب | ۱ کیلوگرم |
آب و یخ | ۲ لیوان |
دستور تهیه کره خانگی
مخلوط ماست کم چرب و پر چرب
برای درست کردن کره محلی خوشمزه، ابتدا ماست پرچرب و کمچرب را در یک ظرف پلاستیکی شفاف کنار هم بریزید. سپس دور ظرف را با نایلون بپوشانید و محکم ببندید تا حین تهیه کره، درب ظرف باز نشود.
حالا ظرف ماست را داخل ماشین لباسشویی قرار دهید و آن را با دور متوسط به مدت ۵۵ دقیقه (بدون دور خشککن) روشن کنید. این کار باعث میشود کره موجود در ماست به خوبی جدا شود.
اضافه کردن مخلوط آب و یخ
وقتی زمان مشخص شده گذشت، ظرف را از ماشین لباسشویی خارج کنید. سپس درب ظرف را باز کرده و مخلوط آب و یخ را به آن اضافه کنید. درب ظرف را مجدداً محکم ببندید و با دست آن را حدود ۲ دقیقه تکان دهید.
گرفتن آب اضافی
حالا یک توری روی یک قابلمه قرار دهید و یک پارچه نظافت (مانند کیسه نخی) روی توری بگذارید. محتویات ظرف را داخل پارچه بریزید و کمی صبر کنید تا آب اضافی کشیده شود.
خارج کردن کره از داخل پارچه
در این مرحله پارچه را بردارید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی کامل خارج شود. سپس کره را از داخل پارچه خارج کنید. برای شکل دادن کره، چند لیوان مخلوط آب و یخ داخل یک ظرف مناسب بریزید.
شکل دادن
سپس کره را در مخلوط آب و یخ با دست به شکل گرد درآورید تا شکل بگیرد. وقتی کره خوب شکل گرفت، آن را روی یک بشقاب قرار دهید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
نکات تهیه کره محلی
انتخاب ماست مناسب
برای تهیه کره حتماً از ماست پرچرب استفاده کنید. اگر نمیتوانید ماست پرچرب در فروشگاهها پیدا کنید، میتوانید مقداری شیر محلی تهیه کرده و خودتان ماست درست کنید. برای یادگیری تهیه ماست در خانه، میتوانید به مطالب دیگر ما مراجعه کنید.