مواد لازم

مواد لازم و آموزش کرپ اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کرپ اسفناج

کرپ اسفناج یک پیش غذا یا حتی یک وعده شام خوشمزه و پرطرفدار است. ابتدا کرپ‌ها را جداگانه می‌پزیم و سپس با مخلوط گوشت و اسفناج پر می‌شوند. بعد از آن، این کرپ‌ها را به صورت رول در می‌آوریم و با خامه و پنیر پارمزان در فر می‌پزیم. می‌توان این غذا را به صورت تک‌نفره تهیه کرده و در مهمانی‌ها به عنوان عصرانه یا پیش‌غذا سرو کرد. همچنین این غذا برای کودکانی که علاقه‌ای به خوردن اسفناج ندارند، گزینه مناسبی است. چون اسفناج به خاطر خاصیت آنتی‌اکسیدانی و غنی بودن از آهن، می‌تواند به درمان کم‌خونی کمک کند.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
سبزیجات برای طعم و مزه به مقدار لازم
آب ۱۰۰ میلی لیتر
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد داخل کرپ
اسفناج ۳۰۰ گرم
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ قاشق چای خوری
روغن نباتی ۳۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر پارمزان رنده شده به مقدار لازم

“““html

۵۰ گرم

طرز تهیه کرپ اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن کرپ خوشمزه با اسفناج، ابتدا باید کرپ یا پنکیک درست کنیم. برای این کار، یک کاسه برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم. سپس آن‌ها را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند. کره‌ای که قبلاً روی بخار ذوب کرده‌ایم را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط را هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس شیر، شکر و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم. آرد و بکینگ‌پودر را که قبلاً با هم مخلوط کرده‌ایم الک می‌کنیم و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله سوم

بعد آب گرم را به مخلوط اضافه می‌کنیم. در این مرحله سبزیجات خردشده و پنیر رنده شده را اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب می‌زنیم تا مایه‌ی یکدست و خوشمزه‌ای به‌دست بیاید. حالا یک تابه نچسب برمی‌داریم و کف آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس تابه را روی حرارت می‌گذاریم. وقتی داغ شد، مایه کرپ را داخل آن می‌ریزیم. وقتی مایه شروع به حباب زدن کرد، کرپ را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته و طلایی شود. کرپ‌های آماده را در یک ظرف قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را می‌شوییم و پوست می‌گیریم. آن را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. حالا یک تابه دیگر برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله ششم

گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و آن را تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شود و هیچ تکه‌ای باقی نماند. حالا اسفناج‌های خردشده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. وقتی اسفناج‌ها پخته شدند، در این مرحله سیر خردشده و نمک را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس این مخلوط را حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا خوب بپزد. بعد از آن تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا مخلوط کمی خنک شود. حالا هر کرپ را دانه‌دانه برداشته و مقداری از مخلوط گوشت روی آن می‌ریزیم و رول می‌کنیم. سپس یک ظرف دیگر برمی‌داریم و کف آن را با روغن چرب می‌کنیم.

مرحله هشتم

کرپ‌های رول شده را درون ظرف کنار هم می‌چینیم. سپس خامه و پنیر رنده شده را روی آن‌ها می‌پاشیم و ظرف را در فر از قبل گرم‌شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا بپزد و روی آن طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا