مواد لازم و آموزش کرپ سوزت خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کرپ سوزت
کرپ یکی از دسرهای مشهور فرانسوی است. کرپ یک نوع نان بسیار نازک است که میتوان آن را ساده، با کره و شکر پودر شده، یا با انواع مربا، کرمهای مختلف و خامه و میوه سرو کرد. کرپها به عنوان صبحانه یا عصرانهای خوشمزه برای بچهها و بزرگترها بسیار محبوب هستند. همچنین میتوان کرپ را با مواد مختلف به عنوان افطاری سرو کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ سوزت، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کرپ سوزت | |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | کمی |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۳۰ گرم |
آرد | ۱ پیمانه سر خالی |
مواد لازم برای سس | |
آب پرتقال | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش | نصف یک عدد لیمو |
پوست پرتقال رنده شده | کمی |
کره | صد گرم |
آموزش کرپ سوزت
مرحله اول
برای تهیه کرپ سوزت خوشمزه، در یک ظرف مناسب یک پیمانه شیر هم دما با محیط، یک عدد تخممرغ کامل، کمی وانیل، دو قاشق غذاخوری شکر (میتوانید بسته به سلیقه خود بیشتر یا کمتر اضافه کنید) و ۳۰ گرم یا دو قاشق غذا خوری کره آب شده و هم دما با محیط را با هم خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله با همزن دستی مواد را به خوبی هم میزنیم و کم کم یک پیمانه آرد سر خالی را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط به خوبی یکدست شود. اگر تخممرغ بزرگ باشد و یا آرد رطوبت زیادی جذب کند، ممکن است که مقدار آرد کمی فرق کند.
مرحله سوم
در این مرحله توجه کنید که غلظت مخلوط باید کمی رقیقتر از ماست همزده باشد. سپس تابه مخصوص پنکیک یا تابه نچسب معمولی را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و از مایه با یک ملاقه بریزید و به آرامی میچرخانید تا مایه همه جای تابه پخش شود.
مرحله چهارم
حرارت باید خیلی ملایم باشد. بعد از یکی دو دقیقه، لبههای کرپ را با چنگال یا قاشق بلند کنید و کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. بعد از اینکه کرپ آماده شد، باید سس آن را درست کنیم.
مرحله پنجم
برای…
“““html
برای تهیه سس کرپ، ابتدا در ماهیتابه یک سوم پیمانه شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی ذوب و یکدست شود. به جای هم زدن شکر، میتوانید ماهیتابه را کمی تکان دهید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود و شکر نسوزد.
مرحله ششم
وقتی شکر به رنگ قهوهای طلایی درآمد، یک پیمانه آب پرتقال و آب نصف لیمو ترش را به آن اضافه کنید. ابتدا ممکن است شکر کارامل شده سفت شود. اما با کمی جوشیدن دوباره حل خواهد شد. در این مرحله، رنده پوست پرتقال را هم به مخلوط اضافه کنید. سپس میتوانید کره را به سس اضافه کنید.
مرحله هفتم
زمانی که کره ذوب شد، کرپها را به شکل چهارلا تا کنید و داخل سس بگذارید. اجازه دهید برای ده دقیقه در سس بمانند و روی حرارت ملایم باقی بمانند تا سس به خوبی جذب کرپها شود. کرپهای پخته شده که در سس پرتقال و کره غرق شدهاند، با عطر شکر کاراملی آماده سرو هستند.