مواد لازم

مواد لازم و آموزش کرپ مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کرپ مرغ

کرپ مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و شیک بین‌المللی است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا در مجالس سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کرپ مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ و نیم لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای مواد میانی
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای (اختیاری) به مقدار کافی
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش کرپ مرغ

مرحله اول

برای درست کردن کرپ مرغ خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ را همراه با شکر و نمک در یک ظرف مناسب می‌ریزیم. سپس با همزن برقی آن را هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ خوب مخلوط و یکدست شود.

“`html

مرحله دوم

حال به مخلوط تخم مرغ، شیر اضافه می‌کنیم و با همزن برقی به خوبی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس خمیرمایه را به این ترکیب اضافه می‌کنیم و تا زمانی که خمیرمایه خوب ترکیب شود هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را داخل الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم. بعد از این کار آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا بافت مایه کرپ یکدست شود. سپس مایه کرپ را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله چهارم

اکنون آماده می‌شویم تا مواد میانی کرپ را درست کنیم. ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را شسته و به طور دلخواه خرد می‌کنیم. بعد یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، کمی روغن مایع در تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم گرم شود. حالا تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند، سپس قارچ‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها گرفته شود. سپس هنگامی که مرغ کاملاً پخته شد، خامه صبحانه را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مواد میانی را خوب مخلوط می‌کنیم و به محض اینکه خامه به جوش آمد، حرارت را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه مایه کرپ را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. سپس یک ملاقه از مایه کرپ را در تابه داغ می‌ریزیم و زمانی که روی کرپ حباب‌های ریزی ایجاد شد، آن را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که فقط یک طرف کرپ‌ها را سرخ کنید. سپس به همین ترتیب کرپ‌ها را سرخ می‌کنیم تا مایه کرپ تمام شود. حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملاً گرم شود.

مرحله دهم

در این مرحله، کرپ‌ها را روی سطح کار می‌گذاریم و سپس مواد میانی را روی طرف سرخ نشده کرپ می‌ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. سپس اطراف کرپ را به صورت مثلثی تا می‌کنیم تا مواد میانی داخل کرپ ثابت شوند.

مرحله یازدهم

اکنون سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و کرپ‌ها را در سینی قرار می‌دهیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کرپ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا پنیر پیتزا آب شود.

مرحله دوازدهم

در پایان، بعد از این مدت، گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کرپ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه گریل شود تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. سپس کرپ مرغ را با لیمو ترش تازه سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش کرپ مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا