مواد لازم و آموزش کرپ مرغ و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش تهیه کرپ مرغ و اسفناج
کرپ مرغ و اسفناج یک پیش غذا یا گاهی یک وعده غذا برای شام یا ناهار است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و قدم به قدم این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج | |
آرد | سه چهارم لیوان |
آب | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد میانی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
فیله مرغ | ۲۰۰ گرم |
پودر پیاز و نمک و پودر سیر | به مقدار لازم |
اسفناج بخارپز | ۱ لیوان |
مواد لازم برای سس بشامل | |
کره | ۲۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
شیر | ۱ لیوان |
طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج
مرحله اول
در ابتدا، ما باید تهیه کرپ را شروع کنیم. برای اینکار، یک کاسه بردارید و تخممرغها را در آن بشکنید. سپس آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از آن، پودر سیر و نمک به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم
حالا آرد، شیر، آب و روغن مایع را به مخلوط تخممرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
“““html
در این مرحله، تمام مواد را از صافی عبور میدهیم تا یک مایع کاملاً صاف و یکدست درست شود. سپس یک تابه را برمیداریم و کمی چرب میکنیم.
مرحله سوم
بعد از آن تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. وقتی تابه به خوبی داغ شد، یک ملاقه از مایه کرپ را داخل آن میریزیم و به طور یکنواخت در کف تابه پخش میکنیم تا نازک و یکدست شود.
مرحله چهارم
وقتی روی کرپ حباب زد و لبههای آن محکم شد، کرپ را برمیگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن تمام کرپها، آنها را داخل یک ظرف میچینیم و حالا به تهیه مواد داخلی کرپها میپردازیم.
مرحله پنجم
برای تهیه مواد میانی، فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد میکنیم. روی آن پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل میریزیم و مزهدار میکنیم. اسفناجها را خوب میشویم و بخارپز میکنیم. بعد از پختن اسفناجها، آنها را کمی خرد کرده و کنار میگذاریم.
مرحله ششم
حالا یک تابه دیگر برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. بعد از آن، مرغها را در روغن تفت میدهیم. وقتی مرغها خوب پخته و سرخ شدند، اسفناجها را هم به آنها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. سپس مخلوط را کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
حالا زمان تهیه سس بشامل است. یک قابلمه برمیداریم و کره را داخل آن میگذاریم و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طعم خامی آرد از بین برود.
مرحله هشتم
سپس شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و به طور مداوم هم میزنیم تا سس غلیظ شود. در آخر نمک و فلفل را هم به آن اضافه میکنیم و سس را از روی حرارت برمیداریم. حالا یک قالب مناسب برای فر برمیداریم و مقداری از سس بشامل را در کف آن میریزیم.
مرحله نهم
روی کرپها کمی سس میزنیم و از مخلوط مرغ و اسفناج روی آن میریزیم و کرپ را به شکل بقچه تا میکنیم و درون قالب روی سسها قرار میدهیم. این کار را برای تمام کرپها انجام میدهیم و آنها را درون قالب کنار هم میچینیم.
مرحله دهم
در نهایت باقیمانده سس بشامل را روی تمام کرپها میریزیم و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزید. سپس چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی کرپها طلایی شود. در آخر، کرپها را با سس دلخواه سرو میکنیم.