مواد لازم و آموزش کرپ نوتلا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کرپ نوتلا
کرپ یک صبحانه سالم و سبک است که میتوانید آن را با عسل یا شکلات و میوههای تازه میل کنید. این نوع کرپ دارای خمیری نرم و بافتی خوب است. چون در تهیه این کرپ از تخممرغ و شیر بادام استفاده شده، برای کودکان بسیار مفید و مقوی است. همچنین میتوانید این کرپ را در حالی که با چای یا قهوه نوش جان میکنید، به عنوان عصرانه هم سرو کنید.
مواد لازم برای ۱۰ عدد کرپ | |
آرد | ۱ فنجان |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر بادام | یک و یک چهارم فنجان |
روغن نارگیل | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن نارگیل | به مقدار لازم برای سرخ کردن |
روش تهیه کرپ نوتلا
مرحله اول
برای درست کردن کرپ خوشمزه، ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک را درون آن بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس یک کاسه کوچک بگیرید و تخممرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
مرحله دوم
سپس مخلوط تخممرغ را به مواد خشک اضافه کنید. به آرامی و به تدریج یک چهارم از مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید. 계속 همین کار را انجام دهید تا به خمیری نرم برسید. سپس روغن نارگیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
پس از این که خمیر آماده شد، آن را با سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت یا از شب قبل در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن نارگیل روی کف آن بمالید. بعد از آن، یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را در تابه بریزید و به آرامی پخش کنید.
مرحله چهارم
بگذارید کرپ به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد. سپس آن را از تابه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. در ادامه، یک لایه نوتلا روی آن بمالید و رویش میوههای تازه بگذارید. میتوانید کرپها را رول کنید یا به صورت لایهای تزئین کرده و سرو کنید.