آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کرپ نوتلا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کرپ نوتلا

کرپ یک صبحانه سالم و سبک است که می‌توانید آن را با عسل یا شکلات و میوه‌های تازه میل کنید. این نوع کرپ دارای خمیری نرم و بافتی خوب است. چون در تهیه این کرپ از تخم‌مرغ و شیر بادام استفاده شده، برای کودکان بسیار مفید و مقوی است. همچنین می‌توانید این کرپ را در حالی که با چای یا قهوه نوش جان می‌کنید، به عنوان عصرانه هم سرو کنید.

مواد لازم برای ۱۰ عدد کرپ
آرد ۱ فنجان
نمک نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر بادام یک و یک چهارم فنجان
روغن نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
روغن نارگیل به مقدار لازم برای سرخ کردن

روش تهیه کرپ نوتلا

مرحله اول

برای درست کردن کرپ خوشمزه، ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک را درون آن بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس یک کاسه کوچک بگیرید و تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم‌مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. به آرامی و به تدریج یک چهارم از مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید. 계속 همین کار را انجام دهید تا به خمیری نرم برسید. سپس روغن نارگیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

پس از این که خمیر آماده شد، آن را با سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت یا از شب قبل در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن نارگیل روی کف آن بمالید. بعد از آن، یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را در تابه بریزید و به آرامی پخش کنید.

مرحله چهارم

بگذارید کرپ به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد. سپس آن را از تابه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. در ادامه، یک لایه نوتلا روی آن بمالید و رویش میوه‌های تازه بگذارید. می‌توانید کرپ‌ها را رول کنید یا به صورت لایه‌ای تزئین کرده و سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا