مواد لازم و آموزش کرپ کیک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کرپ کیک
کرپ کیک یک نوع دسر خوشمزه و خاص است که از دو لایه کرپ و قسمتی از کرم تشکیل شده است و معمولاً با شیر شکلات روی آن تزیین میشود. این دسر میتواند به عنوان یک شیرینی در مهمانیها سرو شود. کرپ کیک بافت متفاوتی نسبت به دسرهای دیگر دارد و میتوانید بین لایههای آن از انواع کرمها و مواد دیگر استفاده کنید. همچنین میتوان از میوهها یا مغزیجات در میان کرپها بهره برد تا این دسر خوشمزهتر و مقویتر شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کرپ کیک، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کرپ کیک | |
شیر | ۳ لیوان |
نشاسته ذرت | دو و نیم قاشق غذا خوری |
آرد قنادی | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۱۰۰ میلی لیتر |
مواد لازم برای کرپ | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۶ قاشق غذا خوری |
روغن | نصف فنجان |
کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای رویه | |
شکلات پودر شده | نصف بسته |
شیر | ۱ فنجان |
آموزش کرپ کیک
مرحله اول
برای تهیه این کرپ کیک خوشمزه، ابتدا باید کرم را درست کنیم. برای این کار، یک قابلمه بگیرید و در آن شیر، نشاسته، شکر، آرد قنادی و زرده تخممرغ را بریزید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.
“““html
تا یکدست شود.
مرحله دوم
حالا این مخلوط را روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا کمی غلیظ شود و به جوش بیاید. بعد از آن وانیل را اضافه میکنیم و برای ۲ دقیقه دیگر اجازه میدهیم بجوشد. سپس از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
وقتی که مخلوط خنک شد، خامه را به آن اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس یک کاسه دیگر برداشت و مواد کرپ را در آن میریزیم. تخممرغ، شیر، شکر و روغن را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد ترکیب شوند.
مرحله چهارم
کاکائو را هم به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. سپس یک تابه تفلون بر میداریم و کمی از آن را چرب میکنیم. تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا داغ شود. بعد یک ملاقه از مواد کرپ را درون تابه میریزیم و به آرامی پخش میکنیم تا نازک شود.
مرحله پنجم
به خاطر داشته باشید که چون کرپها نازک هستند، نیازی به پخت دو طرفه ندارند. با این مقدار مواد، میتوانیم ۱۰ کرپ درست کنیم. بعد از این که همه کرپها پخته و خنک شدند، ۲ قاشق غذاخوری از کرم را در وسط یک کرپ قرار میدهیم.
مرحله ششم
این مرحله این است که قبل از اینکه کرپ را بپیچیم، میتوانیم کمی فندق و بادام زمینی و چیپس شکلاتی به دلخواه روی آن اضافه کنیم. بعد کرپها را به آرامی میپیچیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خوب استراحت کنند.
مرحله هفتم
سپس شیر و شکلات پودر شده را با هم ترکیب کرده و روی حرارت میگذاریم تا مخلوط یکدست شود. وقتی که از روی حرارت برداشتیم و خنک شد، آن را روی کرپهای پیچیده شده میریزیم و در ظرف مناسب سرو میکنیم.