مواد لازم

مواد لازم و آموزش کسرول سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کسرول سیب زمینی

کسرول سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که اصالت آن به کشور فرانسه برمی‌گردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب ½ فنجان
سیب زمینی ۴ عدد
کره ۳۰ گرم
شیر ½ فنجان
پنیر پیتزا به مقدار کافی
فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی
آویشن، زردچوبه و پودر پیاز به مقدار کافی

آموزش کسرول سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کسرول سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید. سپس آنها را در یک قابلمه پر از آب بگذارید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید سیب‌زمینی‌ها در آب جوش بپزند.

مرحله دوم

در ادامه، پیاز را با رنده ریز رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید. حالا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، کمی فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زردچوبه و پودر پیاز در یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا مواد را خوب ورز دهید تا همه چیز با هم ترکیب شود. سپس به اندازه لازم از این مخلوط گوشت را بردارید و…

“““html

یک عدد گردو بزرگ را جدا کرده و به شکل قلقلی در می‌آوریم. سپس این گوشت‌های قلقلی را درون یک سینی مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا گوشت‌های قلقلی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کنند. سپس به درست کردن سس کسرول می‌پردازیم. برای این کار، قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌اي برش می‌زنیم.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. بعد قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها تبخیر شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

مرحله ششم

زمانی که بوی خامی رب گوجه‌فرنگی از بین رفت، آب را به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا سس غلیظی به دست آید. حالا کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به تابه اضافه کرده و سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله هفتم

وقتی سیب‌زمینی‌ها کاملاً پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و سیب‌زمینی‌ها را خارج می‌کنیم. بعد پوست آن‌ها را گرفته و در یک کاسه با گوشت‌کوب له می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا کره را به پوره سیب‌زمینی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا کره با حرارت پوره ذوب شود. سپس شیر را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا پوره سیب‌زمینی نرم و یکنواخت شود.

مرحله نهم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. در ادامه، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. سپس گوشت‌های قلقلی را که از یخچال خارج کرده‌ایم درون تابه می‌چینیم.

مرحله دهم

حالا گوشت‌ها را به خوبی سرخ می‌کنیم و سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. بعد یک ظرف نسوز انتخاب کرده و پوره سیب‌زمینی را درون آن می‌ریزیم و روی آن را با قاشق به خوبی صاف می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کسرول سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

حالا گوشت‌های قلقلی را روی پوره سیب‌زمینی می‌چینیم و سس قارچ را به آرامی روی گوشت‌ها می‌ریزیم. سپس روی تمام مواد را با مقدار زیادی پنیر پیتزا می‌پوشانیم و ظرف را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله دوازدهم

اجازه می‌دهیم کسرول سیب‌زمینی به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته و پنیر پیتزا آب شود. پس از این مدت، گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر پیتزا طلایی و خوش‌رنگ شود، سپس ظرف را از فر خارج کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا