مواد لازم

مواد لازم و آموزش کشک بادمجان رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کشک بادمجان رژیمی

کشک بادمجان رژیمی یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل کشک بادمجان رژیمی را یاد بگیرید، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۷ عدد
کشک ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
آب ½ پیمانه
سیر داغ ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
نعنا داغ به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مغز گردو به مقدار کافی

آموزش کشک بادمجان رژیمی

مرحله اول

برای درست کردن کشک بادمجان رژیمی، ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم و پوست آن‌ها را جدا کرده و بعد از وسط به دو نیم تقسیم می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و بادمجان‌ها را چیده و سپس با یک برس مقداری روغن مایع بر روی آن‌ها می‌مالیم و کمی نمک نیز بر روی بادمجان‌ها می‌پاشیم.

مرحله سوم

سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها کاملا نرم شوند. دقت کنید که حرارت بالا و پایین فر همزمان روشن باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به تابه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا، پیازها را سرخ می‌کنیم تا روی آن‌ها طلایی رنگ شود. سپس پیاز داغ را از تابه بیرون می‌آوریم. در ادامه…

“`html

بادمجان‌های نرم شده را درون تابه‌ای که پیاز را در آن سرخ کرده‌ایم می‌چینیم و مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کمی از پیاز داغ را برای تزیین کنار می‌گذریم و بقیه آن را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار داده و درب آن را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا بادمجان‌ها به خوبی پخته و نرم شوند.

مرحله هفتم

وقتی بادمجان‌ها کاملاً پخته و نرم شدند، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و با استفاده از گوشت‌کوب، آنها را له می‌کنیم تا به شکل پوره درآیند. بعد کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مرحله هشتم

سپس تابه را دوباره روی حرارت متوسط قرار داده و می‌گذاریم که آب داخل تابه به طور کامل تبخیر شود. در حین پخت، کشک و سیر داغ را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله نهم

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، مقداری مغز گردو خردشده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم. بعد از این زمان، نمک و فلفل سیاه را اندازه کرده و سپس تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم.

مرحله دهم

حالا کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی آن را با پیاز داغ باقی‌مانده، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین می‌کنیم. در نهایت این کشک بادمجان رژیمی را با نان سنگک تازه و پیاز سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کشک بادمجان رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا