مواد لازم و آموزش کشک مایع برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کشک مایع
کشک مایع محصولی از شیر گاو و گوسفند است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن کشک مایع، تا انتهای این مطلب با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کشک مایع | |
کشک خشک | به مقدار لازم |
آب جوش | به مقدار لازم |
آموزش کشک مایع
مرحله اول
برای تهیه کشک مایع خوشمزه، در ابتدا کشکهای محلی را در آبکش میریزیم و با آب گرم خوب میشوییم تا تمیز شوند. سپس کشکها را درون یک قابلمه مناسب میریزیم و کمی آب جوش به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
باید به اندازهای آب جوش اضافه کنیم که کشکها کاملاً در آب غوطهور شوند. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم کشکها به مدت یک شب در آب خیس بخورد تا نرم شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، کشکها را از آب در میآوریم و در میکسر یا غذاساز میریزیم. ابتدا چند بار میکس میکنیم تا فشار زیادی به دستگاه نیفتد، سپس دستگاه را روشن میکنیم تا کشکها یکدست شوند.
مرحله چهارم
وقتی کشکها یکدست شدند، با ملاقه کمی از آبی که کشکها را در آن خیساندهایم، به میکسر اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا کشکها کاملاً روان شوند. میزان غلظت کشک به سلیقه شما بستگی دارد.
مرحله پنجم
اگر میخواهیم کشک مایعمان غلیظ باشد مانند کشکهای فروشگاهی، نباید آب زیادی اضافه کنیم. اما برای تهیه کشک شل و آبکی، باید کمی بیشتر آب به کشک اضافه کنیم و میکس کنیم.
مرحله ششم
نکته مهم درباره کشک مایع خانگی این است که این نوع کشک فاقد مواد نگهدارنده است و نمیتوانیم آن را طولانی در یخچال نگه داریم. برای نگهداری بیشتر، باید کشک مایع را در فریزر بگذاریم.