مواد لازم

مواد لازم و آموزش کشک محلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کشک محلی

کشک محلی یکی از محصولات شیر است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه این خوراکی خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کشک محلی
ماست ترش ۲ کیلوگرم
آب ۲ لیتر
نمک به مقدار کافی

دستور تهیه کشک خانگی

مخلوط ماست ترش با آب

برای تهیه کشک محلی خوشمزه، ابتدا ماست ترش را با آب مخلوط می‌کنیم تا دوغ به دست بیاید. سپس دوغ را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

ریختن دوغ داخل یک کیسه

اکنون منتظر می‌مانیم تا دوغ به جوش بیاید. وقتی که دوغ به حالت بریده بریده در آمد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و دوغ را داخل یک پارچه یا کیسه نخی می‌ریزیم و از ارتفاع آویزان می‌کنیم.

خارج شدن آب اضافی

به هیچ عنوان کیسه نخی را فشار ندهید تا آب دوغ سریع‌تر خارج نشود. بهتر است زیر کیسه یک ظرف مناسب بگذارید تا آبی که خارج می‌شود، در آن جمع شود. این مرحله باید حدود ۸ تا ۱۰ ساعت طول بکشد.

اضافه کردن نمک

پس از این زمان، کشک های نرم شده را از کیسه خارج کرده و مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. اگر کشک‌ها خیلی خشک شده بودند، می‌توانیم ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنیم تا کمی نرم‌تر شوند.

شکل دادن

در این مرحله، کشک‌ها را به اندازه دلخواه شکل می‌دهیم و در یک سبد توری می‌چینیم. ظرفی که کشک‌ها در آن قرار می‌گیرند باید طوری باشد که هوا بتواند از زیر کشک‌ها عبور کند.

خشک شدن کشک ها

هر چند وقت یکبار کشک‌ها را برگردانید تا به صورت یکنواخت خشک شوند. مقدار خشک شدن کشک‌ها بستگی به سلیقه شما دارد. اگر کشک‌ها را نرم و با رطوبت جمع کردید، باید آنها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

استفاده

اگر کشک‌ها را کاملاً خشک کنید، می‌توانید آنها را در ظرف‌های دربسته بریزید و در کابینت نگه دارید. در پایان می‌توانیم از کشک‌ها به صورت پودر شده در انواع غذاها استفاده کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا