مواد لازم و آموزش کشک و بادمجان دامغانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کشک و بادمجان دامغانی
کشک و بادمجان دامغانی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شهر دامغان است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
کشک | ۱ لیوان |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کشک و بادمجان دامغانی
مرحله اول
برای اینکه کشک و بادمجان خوشمزه به سبک دامغانی درست کنیم، اول پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن داخل آن میریزیم. بعد پیاز را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سبک شود.
مرحله دوم
وقتی پیاز سبک و شفاف شد، سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. کمی تفت میدهیم تا عطر سیر در بیاید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه میریزیم و کمی دیگر تفت میدهیم تا عطر ادویهها هم بیرون بیاید.
مرحله سوم
در این مرحله نعناع خشک را به مخلوط اضافه کرده و دوباره کمی تفت میدهیم. بعد بادمجانها را پوست کنده و به صورت ریز خرد میکنیم. بادمجانهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه بادمجانها کاملاً نرم شدند، گوجهفرنگیها را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. کشک را با دو لیوان آب مخلوط کرده و رقیق میکنیم، سپس به قابلمه میریزیم و همه مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در ادامه حرارت را کمتر میکنیم و اجازه میدهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. وقتی غذا به غلظت دلخواه رسید، میتوانیم مقداری نان خشک خرد کرده و به قابلمه اضافه کنیم.
مرحله ششم
در نهایت غذا را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مدنظرمان میکشیم و سرو میکنیم. نکته جالب درباره کشک و بادمجان دامغانی این است که میتوانیم بر حسب سلیقهمان از شیره انگور هم در تهیه این غذا استفاده کنیم.