مواد لازم

مواد لازم و آموزش کشک و بادمجان دامغانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کشک و بادمجان دامغانی

کشک و بادمجان دامغانی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شهر دامغان است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
کشک ۱ لیوان
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کشک و بادمجان دامغانی

مرحله اول

برای اینکه کشک و بادمجان خوشمزه به سبک دامغانی درست کنیم، اول پیاز را به شکل ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. بعد پیاز را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم

وقتی پیاز سبک و شفاف شد، سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر در بیاید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه می‌ریزیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها هم بیرون بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله نعناع خشک را به مخلوط اضافه کرده و دوباره کمی تفت می‌دهیم. بعد بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت ریز خرد می‌کنیم. بادمجان‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه بادمجان‌ها کاملاً نرم شدند، گوجه‌فرنگی‌ها را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. کشک را با دو لیوان آب مخلوط کرده و رقیق می‌کنیم، سپس به قابلمه می‌ریزیم و همه مواد را مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. وقتی غذا به غلظت دلخواه رسید، می‌توانیم مقداری نان خشک خرد کرده و به قابلمه اضافه کنیم.

مرحله ششم

در نهایت غذا را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مدنظرمان می‌کشیم و سرو می‌کنیم. نکته جالب درباره کشک و بادمجان دامغانی این است که می‌توانیم بر حسب سلیقه‌مان از شیره انگور هم در تهیه این غذا استفاده کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا