مواد لازم

مواد لازم و آموزش کلاب کالیفرنیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کلاب کالیفرنیایی

این ساندویچ یکی از ساندویچ‌های سرد است که با بیکن گوشت، بوقلمون، سبزیجات و آووکادو درست می‌شود. این ساندویچ به شکل مثلث‌های کوچک با نان تست تهیه می‌شود و می‌توان آن را به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله کلاب کالیفرنیایی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
آب لیمو تازه ۴ قاشق چای خوری
روغن کانولا نصف فنجان
روغن زیتون بکر نصف فنجان
ترخون ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای خوری
نان تست گندم کامل ۴ برش
بیکن گوشت ۶ تکه
بیکن بوقلمون یا مرغ به صورت نازک برش خورده ۶ برش
گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد
آووکادو ۱ عدد بزرگ
آروگولا یا سبزیجات دیگر مانند کاهو و اسفناج ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش کلاب کالیفرنیایی

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ خوشمزه به نام کلاب کالیفرنیایی، ابتدا تخم‌مرغ، سیر خرد شده و آب لیمو تازه را در غذاساز می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا خوب خرد شود. سپس با دور کم هم می‌زنیم و به آرامی روغن کانولا را اضافه می‌کنیم.

 

مرحله دوم

این کار را ادامه می‌دهیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شود، معمولاً حدود ۳۰ ثانیه. سپس مخلوط را به یک کاسه بزرگ منتقل می‌کنیم. روغن زیتون بکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. مخلوط باید صاف و یکدست باشد.

“`

و غلیظ با رنگ زرد ملایم باشد.

آموزش ساندویچ کلاپ کالیفرنیایی

ترخون خرد شده، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم ترکیب می‌کنیم. سپس این مخلوط را در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها باهم ترکیب شوند. نان را در تستر یا روی مشبک در فر برشته می‌کنیم.

مرحله چهارم

یک لایه نازک از سس آماده شده را روی نان می‌مالیم. بعد، سه برش بیکن سرخ شده و سه برش بیکن بوقلمون را روی آن قرار می‌دهیم. سپس دو برش نازک گوجه‌فرنگی و یک لایه نازک آووکادو روی آن می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه روی گوجه و آووکادو می‌پاشیم تا طعم‌دار شوند. سپس می‌توانیم از سبزیجات دلخواه مانند کاهو یا اسفناج روی گوجه بگذاریم و یک برش دیگر نان روی آن قرار می‌دهیم.

آموزش ساندویچ کلاپ کالیفرنیایی

در مرحله آخر با چهار خلال دندان یا سیخ بامبو آن را ثابت می‌کنیم. با یک چاقوی تیز، ساندویچ را به شکل X برش می‌زنیم و به چهار تکه مثلثی تقسیم می‌کنیم. سپس آن را در ظرف سرو قرار می‌دهیم و آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا