مواد لازم

مواد لازم و آموزش کله گنجشکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کله گنجشکی

کله گنجشکی یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. این غذا با طرز تهیه‌های گوناگون تهیه می‌شود و افرادی که گوشت قرمز نمی‌خورند می‌توانند آن را با مرغ درست کنند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کله گنجشکی، با وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کله گنجشکی

مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها را رنده می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه آرد نخودچی و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می‌کنیم و به خوبی با هم ورز می‌دهیم تا مایه کوفته قلقلی به خوبی مخلوط و یکدست شود.

مرحله دوم

حالا از مایه گوشت چرخ کرده، کوفته‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. کوفته‌های قلقلی را در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم و سپس آنها را آبکشی می‌کنیم تا نشاسته اضافی از بین برود. سپس در همان تابه کمی روغن اضافه می‌کنیم و سیب‌زمینی‌های مکعبی را سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز باقی‌مانده را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و در تابه تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز با ادویه‌ها خوب مخلوط شود.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملاً سرخ شود. در ادامه، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست می‌گیریم، خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را خوب تفت می‌دهیم تا خوب پخته و آب بیندازند.

مرحله ششم

بعد از اینکه گوجه‌فرنگی‌ها خوب سرخ شدند، کوفته‌های قلقلی و سیب‌زمینی‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم. مقدار آب به دلخواه شما بستگی دارد؛ اگر می‌خواهید خوراک آبدار باشد، یک لیوان آب اضافه کنید و اگر کم آب دوست دارید، نصف لیوان آب کافی است.

مرحله هفتم

حالا درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا خوراک جا بیفتد. برای طعم بهتر می‌توانید به سلیقه خود مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره اضافه کنید. در پایان خوراک را به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.

نکات آموزش کله گنجشکی

آموزش کله گنجشکی با مرغ

برای تهیه این غذا با گوشت مرغ، ابتدا گوشت چرخ کرده را با گوشت مرغ جایگزین می‌کنیم و گوشت مرغ را چرخ می‌کنیم. سپس در ادامه مانند دستور قبل، گوشت مرغ و دیگر مواد را ترکیب کرده و کوفته‌های قلقلی را با مرغ درست می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا