آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه اسکار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کلوچه اسکار

کلوچه یکی از شیرینی‌های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان میان‌وعده یا عصرانه سرو می‌شود. این کلوچه‌ها معمولاً مغزدار هستند و خواص زیادی دارند. اما کلوچه اسکار به شیوه‌ای خاص درست می‌شود و در گردو یا کنجد غلتانده می‌شود. این کلوچه‌ها سبک و خوشمزه هستند و می‌توانند به عنوان شیرینی در مهمانی‌ها نیز سرو شوند. برای یادگیری طرز تهیه کلوچه اسکار، با سایت رضیم ادامه دهید.

مواد لازم کلوچه اسکار
آرد ۲۷۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل نصف قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
گردوی خرد شده ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ برای دور شیرینی ۱ عدد

آموزش کلوچه اسکار

مرحله اول

برای درست کردن کلوچه اسکار خوشمزه که طعم گردو دارد، ابتدا کره را به مدت نیم ساعت از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس آن را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد، پودر قند و تخم‌مرغ کامل و زرده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا به همراه مقداری وانیل، این مواد را با همزن مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. حدود یک دقیقه هم می‌زنیم تا به یکدستی برسند. آرد و پودر هل را با هم الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و سپس با دست مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

اگر خمیر چسبناک بود، نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست. خمیر را درون یک نایلون فریزری می‌گذاریم و یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، یک سینی فر آماده می‌کنیم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس از خمیر به اندازه ۸ تا ۱۰ گرم برمی‌داریم و آن را در دست گرد می‌کنیم. سفیده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

خمیرها را درون سفیده تخم‌مرغ زده و سپس در گردوی خرد شده غلتانده و در سینی قرار می‌دهیم. سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا شیرینی‌ها پخته و کمی رنگ بگیرد. سپس از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

مرحله ششم

زمانی که شیرینی‌ها خنک شدند، با کاردک از سینی جدا می‌کنیم و در یک ظرف مناسب می‌چینیم. می‌توانید به جای گردو از کنجد و پودر قند نیز استفاده کنید. این شیرینی‌ها را می‌توان حدود ۱۰ روز تا دو هفته در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا