مواد لازم و آموزش کلوچه سیب خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کلوچه سیب
کلوچه سیب یکی از انواع کلوچههای خوشمزه بینالمللی است که برای میان وعده و پذیرایی از مهمانان گزینه مناسبی به شمار میرود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کلوچه سیب، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کلوچه سیب | |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۶۰ گرم |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب ولرم | ¼ لیوان |
آرد | ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم |
مواد میانی کلوچه | |
سیب | ۳ عدد متوسط |
شکر | ۲۰۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گردو یا بادام خرد شده | به مقدار دلخواه |
آموزش کلوچه سیب
مرحله اول
برای تهیه کلوچه سیب، ابتدا خمیر مایه را همراه با ۱ قاشق سوپخوری از شکر و یک چهارم لیوان آب ولرم در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس یک بشقاب روی کاسه میگذاریم و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله، شیر را به همراه باقیمانده شکر، کره نرم شده و خمیر مایه عمل آمده در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس آرد را روی مواد الک کرده و شروع به ترکیب مواد میکنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که مقدار آرد تقریبی است و باید تا زمانی که خمیری نرم و یکدست به دست بیاید، آرد اضافه کنیم. خمیر باید به دست نچسبد، در این صورت خمیر آماده است. سپس یک ظرف مناسب را چرب میکنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را گرد کرده و درون ظرف میگذاریم، سپس روی آن را با سلفون میپوشانیم و در آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. بعد از یک ساعت، حجم خمیر باید تقریباً دو برابر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، مواد میانی کلوچهها را آماده میکنیم و…
“““html
برای شروع، سیبها را با رنده درشت رنده میکنیم. سپس آنها را همراه با خلال پسته و شکر در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله ششم
ما به تفت دادن مواد ادامه میدهیم تا آب سیب کاملاً تبخیر شود. وقتی که آب سیب به طور کامل کشیده شد، دارچین و زعفران دمکرده را به ترکیب اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
وقتی خمیر آماده شد، آن را روی یک سطح صاف منتقل میکنیم و هوای اضافی آن را میگیریم. سپس خمیر را به تکههایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم. در ادامه، تکهها را در کف دست باز میکنیم و کمی از مخلوط سیب را در وسط تکهها قرار میدهیم.
مرحله هشتم
حالا تکهها را به خوبی جمع میکنیم تا مخلوط سیب وسطشان بماند. بعد از آن، کمی با دست فشار میدهیم تا صاف شوند. اگر دوست دارید، میتوانید روی کلوچهها را با مهر مورد نظر خود نقش بیندازید.
مرحله نهم
در این مرحله، فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کلوچهها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم قرار میدهیم. بعد از آن، روی کلوچهها را با ترکیب یک زرده تخممرغ، خلال بادام و زعفران دمکرده رومال میکنیم.
مرحله دهم
در پایان، کلوچهها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر میگذاریم و منتظر میمانیم تا زیر و روی آنها رنگ بگیرد. در آخر، برای بهبود رنگ کلوچهها میتوانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم. سپس کلوچهها را از فر بیرون میآوریم، اجازه میدهیم خنک شوند و بعد در ظرف مورد نظر خود میچینیم.