آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه شمالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کلوچه شمالی

کلوچه شمالی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و خوش عطر است که در شمال کشور ما درست می‌شود. این کلوچه نیازی به قالب و همزن ندارد. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله این کلوچه شمالی، لطفاً ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

“`html
موادی که برای کلوچه شمالی نیاز داریم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۸۰ گرم
شربت بار یا عسل ۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر ۴ گرم
مواد لازم برای مواد داخل کلوچه
خرما ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۵۰ گرم
پودر نارگیل (اختیاری) ۴۰ گرم
پودر کاکائو (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور ۵۰ گرم
پودر دارچین نوک قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیره خرما ¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
عسل ¼ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار کافی

 آموزش کلوچه شمالی

مرحله اول

برای درست کردن کلوچه شمالی خوشمزه، در ابتدا باید مواد وسطی را آماده کنیم. اول پوست و هسته خرما را جدا می‌کنیم. بعد آنها را با بیسکویت‌های پتی بور، پودر دارچین و اگر خواستید، پودر نارگیل و پودر کاکائو داخل غذاساز می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس مواد وسطی را خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. بعد، آنها را از غذاساز درآورده و در یک کاسه می‌ریزیم. حالا مغز گردو را به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با دست، مواد وسطی را خوب ورز می‌دهیم تا همه چیز یکدست شود. بعد به سراغ تهیه خمیر کلوچه می‌رویم. برای این کار، تخم مرغ را همراه با وانیل، روغن مایع، زعفران دم کرده، گلاب و عسل در یک کاسه جداگانه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پودر قند را در الک می‌ریزیم و روی مخلوط تخم مرغ الک می‌کنیم. سپس با قاشق خوب هم می‌زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر در الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، مخلوط آرد را در ۲ تا ۳ مرحله به خمیر تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خمیر جمع شود. توجه کنید که این خمیر کمی چسبناک است، بنابراین آرد بیشتری اضافه نکنید.

مرحله ششم

حالا خمیر را در یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و با وردنه پهن می‌کنیم. سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر می‌گذاریم تا چسبندگی خمیر کم شود. بعد از این مدت، فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، خمیر را به گلوله‌های ۳۵ گرمی تقسیم می‌کنیم و آنها را باز می‌کنیم. سپس وسط هر خمیر مقداری از مواد وسطی (به اندازه ۱۷ گرم) قرار می‌دهیم و دوباره دور خمیر را می‌بندیم تا مواد وسطی درون آن پنهان شود.

مرحله هشتم

حالا قالب شیرینی را در آرد می‌زنیم تا آرد اضافی از آن خارج شود. سپس روی هر خمیر کلوچه قرار می‌دهیم و با فشار عمیق مهر می‌زنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای کلوچه را با فاصله روی آن می‌چینیم.

مرحله نهم

در این مرحله، زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده، شیره خرما و عسل در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. سپس با برس، این مخلوط را روی کلوچه‌ها می‌مالیم.

مرحله دهم

حالا مقداری کنجد روی کلوچه‌ها می‌پاشیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کلوچه‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، کلوچه‌ها را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله یازدهم

برای اینکه کلوچه‌ها نرم و خوشبو بمانند، می‌توانید کره را با عسل مخلوط کرده و با برس روی کلوچه‌های داغ بزنید. در نهایت، کلوچه‌ها را در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم و با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کلوچه شمالی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا