آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه فومن خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کلوچه فومن

کلوچه فومن یکی از کلوچه‌های لذیذ و مخصوص ایرانی است که ریشه‌اش به شهر فومن برمی‌گردد. در اینجا، ما روش تهیه کلوچه فومن را به‌طور کامل و مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم. برای یادگیری مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم خمیر کلوچه
آرد سفید ۴۵۰ گرم
ماست چکیده ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی ۱۲۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپخوری
کره ۴۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری غلیظ
آب ۱۰۰ میلی لیتر
مواد میانی کلوچه
کره ۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۴۰ گرم
مغز گردو ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق سوپخوری

آموزش کلوچه فومنی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه فومنی خوشمزه ابتدا آرد سفید را به…
“““html

ابتدا نشاسته ذرت و بکینگ پودر را داخل یک ظرف مناسب دو بار الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس کره و روغن صاف را با همزن می‌زنیم تا به خوبی مخلوط شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، ماست، آب، عسل و زعفران دم‌کرده را به مخلوط کره و روغن صاف اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا به خوبی ترکیب شود. سپس کم‌کم مخلوط آرد را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله سوم

اضافه کردن آرد را ادامه می‌دهیم تا خمیر کمی چسبناک شود و از ریختن بیش از حد آرد خودداری می‌کنیم زیرا ممکن است خمیر خشک و سنگین شود. حالا خمیر را برای چند دقیقه ورز می‌دهیم و در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان گرم قرار می‌دهیم تا خمیر استراحت کند. در حین این زمان، شروع به آماده کردن مایه میانی کلوچه‌ها می‌کنیم. کره، روغن صاف و شکر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس این مواد را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که باید فقط در حد مخلوط شدن مواد را بزنید و نباید شکر حل شود. اگر مواد را بیش از حد مخلوط کنیم و شکر حل شود، باعث می‌شود کلوچه‌ها شیره پس بدهند.

مرحله ششم

در این مرحله، دارچین، پودر هل و پودر زنجبیل را به مواد اضافه می‌کنیم و با هم ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس آرد و مغز گردوی خرد شده را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، از خمیر به اندازه یک نارنگی تکه‌های کوچکی جدا می‌کنیم و با دست صاف می‌کنیم. سپس مقداری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار می‌دهیم و آن را گرد می‌کنیم. سپس داخل سینی فر می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا با مهر مخصوص، روی خمیر گرد شده فشار می‌دهیم تا خمیر صاف شود و اثر مهر روی آن بیفتد. اگر مهر مخصوص نداشتیم، می‌توانیم با کف دست خمیر را کمی فشار دهیم تا کمی تخت شود.

مرحله نهم

سپس با ته ماسوره یا در بطری روی خمیر، نقش‌هایی ایجاد می‌کنیم. بعد از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم و درون سینی فر قرار دادیم، کمی زعفران دم‌کرده را با ۱ زرده تخم‌مرغ مخلوط کرده و برای رومال کلوچه‌ها استفاده می‌کنیم.

مرحله دهم

در پایان با چاقو چند خط در وسط کلوچه‌ها ایجاد می‌کنیم تا پف نکنند و ظاهرشان خراب نشود. سپس کلوچه‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا بپزند.

مرحله یازدهم

پس از اینکه پخت کلوچه‌ها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی کلوچه‌ها طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کلوچه‌ها خنک شوند. در نهایت کلوچه‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کلوچه فومن خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا