مواد لازم

مواد لازم و آموزش کلوچه مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه کلوچه مرغ

کلوچه مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف تهیه کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیهٔ کامل و مرحله به مرحله کلوچه مرغ را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شوید تازه ۱ دسته کوچک
آرد ⅓ پیمانه
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا و آویشن هر کدام ½ قاشق چایخوری
روغن و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه مرغ

مرحله اول

در ابتدا، فیله مرغ را به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس، سس مایونز، آرد، پنیر پیتزا، نمک و کمی پاپریکا، آویشن و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا همهٔ مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند. سپس، شوید و سیر را ریز خرد کرده و به همراه تخم‌مرغ‌ها به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره همه چیز را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا مخلوطی یکنواخت و چسبنده به دست بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مایه کلوچه خوب جا بیفتد. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در تابه مقداری روغن سرخ کردنی می‌ریزیم. سپس با قاشق کمی از مایه کلوچه را بر می‌داریم و به آرامی در روغن می‌اندازیم. سپس با پشت قاشق، مایه کلوچه را صاف کرده و دور آن را جمع می‌کنیم تا شکل گرد به خودش بگیرد.

مرحله پنجم

به همین ترتیب، همهٔ مایه کلوچه را در تابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا یک طرف کلوچه‌ها کاملاً طلایی شود و سپس آن‌ها را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

زمانی که کلوچه‌ها به خوبی سرخ شدند، آن‌ها را از روغن بیرون می‌آوریم و روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی گرفته شود. در نهایت، کلوچه‌ها را در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم و می‌توانیم با سس دلخواه سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا