مواد لازم و آموزش کلوچه نمکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کلوچه نمکی
کلوچه یک نوع شیرینی است که شبیه کیک میباشد. معمولاً کلوچهها شیرین و حاوی مغزیجات هستند، اما بعضی از افراد کلوچههای نمکی را بیشتر دوست دارند. کلوچه نمکی نوعی کلوچه غیر شیرین است که میتوان به عنوان میان وعده یا عصرانه تهیه و سرو کرد. این کلوچه به راحتی در فر پخته میشود و میتوان آن را در خانه درست کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کلوچه نمکی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کلوچه نمکی | |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | نصف لیوان |
ماست | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ جهت رومال | ۱ عدد |
نمک | نصف قاشق مربا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
بهبود دهنده | ۱ قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ تا ۳ لیوان |
آموزش کلوچه نمکی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه خوشمزه و نمکی، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. سپس کره، روغن مایع، تخممرغ، شکر، نمک و ماست را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، بکینگ پودر و بهبود دهنده را به مخلوط اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی ترکیب میکنیم. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید. بعد از آن، مقداری از خمیر به اندازه نارنگی برمیداریم و شکل میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله، کف سینی فر را با کاغذ روغنی کاملاً میپوشانیم و سپس کلوچهها را در سینی کنار هم میچینیم. زرده تخممرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده و روی کلوچهها میمالیم. همچنین، فر را از قبل گرم میکنیم.
مرحله چهارم
کلوچهها را به فر میگذاریم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم تا روی آنها طلایی شود. بعد از پخت، کلوچهها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در یک ظرف مناسب میگذاریم و سرو میکنیم.