آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه وانیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

نحوه درست کردن کلوچه وانیلی

کلوچه یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان وعده‌ای سبک و بعد از ظهر سرو می‌شود. این کلوچه‌ها معمولاً مغزدار هستند، اما ما در اینجا یک نوع کلوچه ساده و بدون مغز برای شما آموزش می‌دهیم. کلوچه‌ها نسبت به سایر شیرینی‌ها کمی کمتر شیرین هستند، اما بافتی محکم‌تر از کیک دارند. در دستور زیر، طرز تهیه کلوچه وانیلی خانگی را با هم می‌آموزیم. برای دیدن مراحل درست کردن کلوچه وانیلی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کلوچه وانیلی
شیر ولرم ۷۰ میلی‌لیتر یا یک چهارم لیوان دسته‌دار
شکر سه چهارم لیوان معادل ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
کره یا روغن نیمه جامد ۸۰ گرم معادل دو سوم لیوان
آرد ۳۳۰ گرم معادل ۲ لیوان و دو سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو نوک قاشق چای‌خوری

نحوه تهیه کلوچه وانیلی

مرحله اول

برای درست کردن کلوچه وانیلی خوشمزه، اول از همه شکر، وانیل و شیر ولرم را در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس در یک کاسه دیگر کره یا روغن و تخم‌مرغ را جداگانه با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا هر دو مخلوط را با هم ترکیب می‌کنیم. آرد و بکینگ پودر را از قبل الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید. خمیر را در یک پلاستیک فریزری می‌گذاریم و می‌پیچیم و نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله سوم

بعد از استراحت خمیر، روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می‌کنیم. ضخامت خمیر باید کمتر از ۱ سانتیمتر باشد. با استفاده از قالب‌های شیرینی‌پزی، خمیر را به اشکال دلخواه برش می‌زنیم. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیرهای برش‌زده را در سینی فر می‌چینیم. زرده تخم‌مرغ و پودر کاکائو را در یک کاسه مخلوط کرده و با آن روی شیرینی‌ها را رومال می‌کنیم. سپس با چنگال روی کلوچه‌ها خطوطی می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا کلوچه‌ها طلایی شوند. بعد از پخت، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شوند. سپس به آرامی کلوچه‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا