مواد لازم و آموزش کلوچه پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کلوچه پنیری
کلوچه پنیری یک نوع شیرینی خوشمزه و نرم است که بافتی لطیف و ابری دارد و میتواند یک میان وعده سالم و مغذی به ویژه برای کودکان باشد. این کلوچه به روشهای مختلف تهیه میشود. در ادامه، به صورت مرحله به مرحله، طرز تهیه کلوچه پنیری را با سایت آموزشی رضیم مرور میکنیم.
مواد لازم کلوچه پنیری | |
کره | ۱۱۰ گرم |
پنیر خامهای | ۱۱۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۲۰۰ گرم |
آرد سفید | ۲۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آموزش کلوچه پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کلوچه پنیری خوشمزه، ابتدا آرد را در یک ظرف الک کنید. سپس به آن بکینگ پودر و نمک افزوده و دوباره الک کنید تا آرد سبک و یکدست شود، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر، کره نرم شده و پنیر خامهای را ریخته و با همزن برقی خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و یکدستی به دست آید.
مرحله سوم
حالا شکر را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا شکر کاملاً در مواد حل شود و مخلوط کرم رنگ و نرمی به دست آید. سپس با استفاده از یک لیسک، اطراف ظرف را پاک کنید.
مرحله چهارم
تخممرغی که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آوردهاید و به دمای اتاق رسیده است، به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله پنجم
سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با همزن برقی یا دستی خوب بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله، مواد آردی را روی ترکیب مخلوط کرده و با لیسک به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود و کاملاً ترکیب شود و بافت نرم و یکنواختی پیدا کند.
مرحله هفتم
سپس ظرف را بپوشانید یا روی آن سلفون بکشید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و بافت آن بهتر شود و شما بتوانید با خمیر کار کنید.
مرحله هشتم
حالا کف قالب یا سینی فر را با کره یا روغن مایع چرب کنید. سپس مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید، خمیر پس از استراحت هنوز کمی چسبناک است.
نکته: توجه کنید که خمیر زیاد در دما محیط نماند زیرا حرارت آن را از دست میدهد و چسبندگی آن افزایش مییابد.
مرحله نهم
در این مرحله با قاشق، گلولههای ۴۰ گرمی از خمیر را جدا کنید و روی آن کمی آرد بپاشید تا به دستها نچسبد. سپس با دستانتان آنها را فرم دهید و گرد کنید و در سینی فر یا قالب با فاصله مناسب بچینید.
نکته: حتما دقت کنید که گلولهها را به طور مرتب و با اندازه یکسان درست کنید تا بعد از پخت، کلوچهها هم اندازه و یکدست شوند.
مرحله دهم
اکنون سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم کردهاید قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. به کلوچهها تقریباً ۱۵ دقیقه زمان دهید تا بپزند.
نکته: برای فر برقی، سینی را در طبق وسط بگذارید و دما را روی ۱۶۰ درجه همراه با فن روشن تنظیم کنید.
مرحله یازدهم
رنگ این شیرینی روشن است، بنابراین وقتی که زیر شیرینیها طلایی رنگ شد، با یک خلال چوبی تست کنید. اگر هیچ چیز از مواد خمیر به خلال نچسبید، یعنی کلوچهها پخته شدهاند.
نکته: روی کلوچهها در حین پخت ترکهای کوچکی ایجاد میشود.
مرحله دوازدهم
پس از آن، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. حالا روی کلوچههای پنیری پودر قند الک کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بچینید و تزئین کنید. این کلوچهها را میتوانید همراه با چای یا قهوه سرو کنید.