مواد لازم و آموزش کناک کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کناک کباب
کباب یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانی و ترکی میباشد که میتوان آن را روی منقل، گریل، فر یا حتی در تابه درست کرد. این غذا میتواند با انواع گوشتهای مورد علاقه تهیه شود. کناک کباب یک نوع خوشمزه و شیک از کباب ترکی است که به معنای کباب مهمانی است. دستور تهیه آن ساده است و با استفاده از سبزیجات و تکههای گوشت در فر درست میشود و به صورت لایهای سرو میگردد. این غذا را میتوان به عنوان فینگر فود یا یک میان وعده در مهمانیها ارائه داد. برای دیدن دستور کامل و قدم به قدم تهیه کناک کباب، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم کناک کباب | |
گوشت نگینی خرد شده | نیم کیلو گرم |
بادمجان | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل سبز بلند | ۲ عدد |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
شیر | ۱ فنجان |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر چدار | ۱۵۰ گرم |
روغن | به مقدار لازم |
آموزش کناک کباب
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه کناک، ابتدا سیبزمینیها را به خوبی میشوییم و آنها را با آب جوش میپزیم تا نرم شوند. سپس سیبزمینیها را در حالی که داغ هستند، پوست میگیریم و آنها را له میکنیم. بعد کمکم کره و شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، بستگی به نوع سیبزمینی، میتوانیم مقدار کره و شیر را افزایش دهیم. سپس نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه میکنیم. در ادامه، بادمجانها را پوست گرفته و به ضخامت ۱.۵ تا ۲ سانتیمتر برش میدهیم.
مرحله سوم
بادمجانها را برای ۱۵ دقیقه در آب نمک میخوابانیم تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را از آب بیرون آورده و میشوییم و بهطور کامل با یک دستمال حولهای خشک میکنیم. سپس، هر دو طرف بادمجانها را در روغن داغ سرخ کرده و در سینی فر قرار میدهیم.
مرحله چهارم
“““html
یک تابه را برداشته و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. بعد گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شود. پیازهایی که به صورت ریز خرد کردهایم را اضافه کرده و همچنان تفت میدهیم. وقتی پیازها هم کمی سرخ شدند، فلفل و گوجهفرنگی خرد شده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس همه این مواد را میپزیم و نمک، فلفل و ادویههای دلخواهمان را هم به آن اضافه میکنیم. این مخلوط را به آرامی روی هر برش بادمجان میریزیم. سپس مقداری پوره سیبزمینی را روی گوشتها میزنیم. در نهایت یک برش نازک پنیر چدار را روی همه مواد میگذاریم.
مرحله ششم
حالا لایهها را به ترتیب به این صورت میچینیم: بادمجان، مایه گوشتی، پوره سیبزمینی و پنیر چدار. بعد این ترکیب را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم و میپزیم. وقتی که پنیر ذوب شد و رنگش قهوهای شد، آن را از فر خارج کرده و داغ سرو میکنیم.