مواد لازم

مواد لازم و آموزش کورن داگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کورن داگ

هات داگ یک نوع سوسیس معروف است که خیلی‌ها آن را دوست دارند. این سوسیس معمولاً به صورت کامل سرخ می‌شود و با نان به عنوان ساندویچ سرو می‌شود. کورن داگ یک نوع فست فود خوشمزه است که با مواد ساده‌ای تهیه می‌شود. روی هات داگ یک خمیر می‌زنند و سپس آن را سرخ می‌کنند. کورن داگ معمولاً به صورت فینگر فود و با سیخ چوبی سرو می‌شود. این خوراکی ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه دارد و می‌توانید در مهمانی‌ها یا جشن‌های تولد به عنوان میان‌وعده یا دورچین غذا تهیه کنید. زیبایی و پوکی آن باعث جلب توجه مهمانان می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۱ لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
شکر ریز ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
دوغ ۱ لیوان
روغن به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی و سس خردل به مقدار دلخواه
هات داگ به مقدار لازم

دستور پخت کورن داگ

مرحله اول

برای تهیه کورن داگ خوشمزه، ابتدا یک کاسه بزرگ برداشته و آرد، آرد ذرت و شکر را درون آن بریزید. سپس با یک قاشق خوب مخلوط کنید. بعد بکینگ پودر و جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک کاسه جدا، تخم مرغ را بشکنید و دوغ را به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله سوم

سپس مخلوط تخم مرغ و دوغ را کم کم به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از اینکه همه چیز خوب مخلوط شد، اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. یک تابه مناسب و عمیق را بردارید تا بتوانید در آن روغن بیشتری بریزید.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را گرم کنید. هات داگ‌ها را به سیخ چوبی بزنید. سپس مواد خمیری را در یک لیوان بریزید و هات داگ را داخل آن فرو کنید تا خمیر تمام آن را بپوشاند.

مرحله پنجم

وقتی روغن داغ شد، با کمک سیخ هات داگ را به آرامی در روغن بیندازید تا سرخ شود. سپس هات داگ‌های سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. در نهایت آن‌ها را با سس گوجه فرنگی و سس خردل سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا